LJUBAVNI HOROSKOP za 19. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. JUL 2020.

16 јула, 2020 Off By ludarito

VAGA

Postoji neka nervoza u vazduhu. Možete se šetati i gledati svoja posla kada slučajno neko naleti na vas, vaša prva reakcija ce biti da tu osobu odgurnete. Nepažnja drugih može vas dovesti u stanje besa. Pokušajte da tržite pod kontrolom svoju agresivnost pogotovo kada ste za volanom.

 

Danas ćete vi i partner biti dosta takmičarski nastrojeni. Verovatno da svako od vas dvoje želi da nametne onom drugom svoju ideju. Zvezde vam poručuju da ne morate tražiti načina da vidite ko je bolji od vas dvoje, već da učite jedno od drugog. Nemojte se raspravljati i iskoristite energiju u pozitivnom smislu.

 

ŠKORPIJA

Imate ogromnu količinu entuzijazma koja vam pomaže i gura vas napred. Budite oprezni da ne reagujete naglo i impulsivno. Pogotovo ako se krećete nekom novom stazom, a ne znate kuda ona vodi. Nagle odluke mogu vas dovesti do ne zavidnog položaja, zato obratite pažnju kad krenete putem koji ste odabrali.

 

Postoji mogućnost da ćete danas popovati svom partneru o nekim problemima koje treba rešiti. Međutim, u svemu tome uvidećete sa koliko žara se unosite u sve to i da je vaša želja da partner prihvati vaše principe izuzetno velika. To verovatno neće ići tako kako ste vi zamislili, jer niko ne voli da bude nateran na nešto. Dozvolite partneru da sam razmisli!

 

STRELAC

Veza sa bliskim prijateljem možda će postati malo konfuzna. Možete odreagovati naglo na situaciju bez prethodnog razmišljanja. Možda ćete biti zbunjeni i nećete znati kako da odreagujete, da li da ćutite ili da kažete sve što vam je na umu. Važno je da nađete balans između ove dve stvari.

 

Obilje sjajne energije i entuzijazma biće svuda oko vas danas. Vi znate šta želite i spremni ste da krenete po to. Sa današnjom planetarnom energijom, ljubavne mogućnosti biće svuda oko vas, posebno prilika da upoznate nekog novog na edukativnom ili spiritualnom okupljanju. Inspiracija će vas skroz promeniti!.

 

JARAC

Možete naići na veliku količinu opozicije gde god da se okrenete. Najviše će vas iznervirati to što će i ljudi kojima se budete obratili za pomoć napraviti još veći haos. Umesto da osećate olakšanje, možda ćete naići samo na još više nerazumevanja i komplikacija. Možda je vreme da se oslonite na sebe i uzmete stvari u svoje ruke.

 

Ne volite ni da pokušavate, a kamoli da ubeđujete nekog da radi protiv svojih osećanja i želja. Najviše volite da živite i pustite druge da žive svoj život. Međutim, danas ćete pod uticajem čudne planetarne energije poželeti da promenite partnera. Postoji nešto što vas nervira već duže vreme. Nemojte podleći tom iskušenju, već razgovarajte. Pokušajte da budete taktični.

 

VODOLIJA

Počinjete da obraćate pažnju da detalje. U isto vreme, vaša intuicija je mnogo oštrija. Možda ćete se naći u situaciji kada ćete znati kako se neka osoba oseća bolje nego ona sama. Takva osetljivost će kod vas možda izazvati agresivniji pristup jer ćete želeti da probudite ljude iz sna da bi shvatili situaciju u kojoj se nalaze.

 

Ništa nije slično paklenom entuzijazmu, a vi ga odlično poznajete. Iskreno, vi žalite svakoga koga ne posedujete. Međutim, sa današnjom planetarnom konfiguracijom možda ćete morati malo da se stišate i primirite u vezi. Budite nežni i taktični sa partnerom i dobićete najbolje rezultate.

 

RIBE

Bićete veoma neposredni danas. Instiktivno ćete znati kako da se postavite u određenom trenutku, posebno u kriznim situacijama. Verovatno ćete razmišljati punom parom i radićete sa punom efikasnošću. Osećate se sposobno jer znate da se nalazite u okruženju koje vas podžava i da će vam pomoći ako posrnete. Krenite hrabro napred i razmislite o šansama koje pre niste smeli da prihvatite.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije činiće vam se da svi oko vas viču umesto da normalno govore. Neće se raditi toliko o argumentovanju nečega koliko o čudnoj energiji. I u vašem ljubavnom životu biće dosta vike, ali pokušajte da to iskoristite i dobro se provedete (pustite glasno muziku!). Nemojte biti ljuti!

Стране: 1 2