LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. JUL 2020.

7 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Sa današnom planetarnom energijom mogli biste očekivati dosta komunikacije sa prijateljima. U stvari, kada pomislite da nećete primiti više ni jedan poziv ili nećete prisustvovati nekoj zabavi, stići će vam još jedan poziv. Čak iako se osećate da ste ispali iz fazona, oduprite se potrebi da odbijete poziv. Verovatno ćete upoznati neke interesantne ljude.

 

Ono što bi danas moglo da iskomplikuje vaš život je sklonost ka paralelnim vezama i flert na radnom mestu. Ne upuštajte se u situacije zbog kojih biste kasnije zažalili. Ovo naročito važi za sve one koji su u vezi, pa taman ona bila i disharmonična. Stavite se u partnerovu poziciju i zamislite kako biste se vi osećali da doživite nešto slično.

 

BIK

Vi imate oštar intelekt i jedinstvene ubedljive moći. Ako niste advokat, trebali biste biti. Svi znaci ukazuju da vaša karijera leti u nebo. Karijera i finansijski uspeh su prilično zagarantovani sa današnjim planetarnom energijom. Ako imate prijatelja sa kojim biste mogli da podelite ovo veliko bogatstvo, smatrajte sebe duplo blagoslovljenim.

 

Ovo je pogodan dan za sve one koji su u dužoj, stabilnoj vezi, a razmišljaju o zajedničkoj budućnosti. Danas napravite neke dugoročne planove koji su na obostranu korist i zadovoljstvo. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će se osećati prilično usamljeno, ali ne dozvolite da ovakvo stanje potraje duže od jednog dana.

 

BLIZANCI

Vaše mentalne moći bi trebale biti posebno oštre danas. Vaš um će biti brz i predusretljiv a vaše komunikativne sposobnosti posebno jasne. Osećate se kao da ste na vrhu sveta, i zbog toga možete da prodate bilo šta bilo kome. Izvucite najbolje iz ove uzburkane intelektualne moći od početka bilo kog projekta koji ste uzeli u obzir.

Mišljenja ste da jedna osoba za koju ste emotivno zainteresovani ne pokazuje dovoljno zanimanja za vas. Skloni ste analizama, ali i donošenju pogrešnih zaključaka. Ukoliko je vaša potraga za ljubavlju završena, izbegavajte nepotrebne rasprave. Do kraja dana, tenzije nestaju i situacija se značajno popravlja.

 

RAK

Vaša kreativnost bi bila visaka danas, inspirišući vas da bojite ili pišete. Ako niste u mogućnosti da biste zadovoljili svoje potrebe, bar preduzmite neke male korake da osigurate svoje mogućnosti. Šta mislite o prijavljivanju za neko predavanje ili pridruživanje nekoj grupi za pisanje? Kontakti koje biste tu stekli mogli bi vam dati veliku podršku i podstrek vašem talentu.

 

Iznenadni susret sa nekim iz vaše prošlosti učiniće vas nostalgičnim i sentimentalnim. Ovo se odnosi na sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji još uvek nisu našli idealnu polovinu. Ako ste u vezi, zaboravite na prošlost i momente koji se više ne mogu ponoviti. Okrenite se ka budućnosti i nastojte da u vezi date svoj maksimum.

 

LAV

Danas ćete hteti da isključite svet i budete sami sa svojim mislima. Nećete biti baš raspoloženi za saradnju, i možda ćete poželeti da provedete vreme u nekim usamljenim aktivnostima. Prepustite se. Možda ćete trebati vreme nasamo da meditirate. Poslušajte sebe. Verovatno ste na ivici velikog samootkrića.

 

Ovaj dan nije povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su na početku veze. Ne donosite nikakve ishitrene odluke, pogotovo ako se odnose na zajednički život. Zbog svoje zaljubljenosti, niste u stanju da racionalno razmišljate. Ako ste u dužoj vezi ili braku, iskoristite dan za neke manje promene koje želite da unesete u vaš odnos.

 

DEVICA

Današnji dan vam ukazuje da biste mogli očekivati razvoj u vašoj karijeri. Vaš intelekt i komunikacione veštine su vas dobro služile u proteklim mesecima, popločavajući put za napredovanje. Morali biste da odlučite da se jako potrudite kako bi bili sigurni da će vas to promovisati. Mogli biste da radite dodatne sate i odlučite da se posvetite nekim drugim projektima kako bi vaši nadređeni videli koliko se trudite.

 

Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate, i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2