LJUBAVNI  HOROSKOP za 8. JUL 2020.godine

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. JUL 2020.godine

7 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Danas je za vas period napretka. Ako ste bili nezadovoljni u poslednje vreme na poslu ili po pitanju ljubavi, više ne morate da se brinete. Stvari danas počinju da se okreću u vašu korist. Nabacite osmeh na lice i prihvatite svo dobro koje vam pruži ovaj dan. Definitivno ste to zaslužili.

 

Danas će vaš ljubavni život obeležiti toplina, ljubav, uživanje i opšta radost. Vaš um će, kao i vaša duša biti na mestu. Ako imate partnera, podelite ova osećanja sa njim, a ako ste slobodni, postoji velika šansa da na ovaj način privučete neku interesantnu osobu. U svakom slučaju, ovo je vaš dan.

BIK

Danas je vreme promena, bilo da se radi o fizičkim ili emotivnim. Stavite katanac na frižider i posetite teretanu. Ako vam je dosadila frizura, otiđite do frizera. Na poslu napokon recite ono što vas tišti, a ne bi bilo loše ni da pospremite svoj dom. Samokontrola je nešto što morate negovati i održavati. Sada je pravo vreme za to.

 

Danas ćete biti topli i prijatni, a ova vaša energija pomešna sa vašim smislom za humor doneće vam uspeh kada je ljubav u pitanju. Bez obzira da li ste u teretani, na poslu, na času joge ili na zabavi, privućićete neku interesantnu osobu sa kojom biste mogli započeti romansu.

 

BLIZANCI

Šta treba da se desi da vi konačno počnete da vodite računa o sebi? Planete vam savetuju da se opustite i prestanete da se nervirate oko poslovnih i ljubavnih problema. Svako ih ima, pa ne daje toliko sebe i svojih živaca toliko kao vi. Potrebno vam je mirno i tiho mesto gde ćete biti opušteni. Sami, ili sa nekim koga volite. Samo se opustite. Upravo to vam treba.

 

Danas izbegavajte da razgovarate o ozbiljnim temama. Ako idete na sastanak držite se šale, zabave i neobaveznih, interesantnih razgovora. Tema kao što su veridba, zajednički život, finansije ili bilo šta što zahteva ozbiljnost ostavite za neki povoljniji dan. Nemojte donositi nikakve važne odluke.

 

RAK

Vi ne brinete dovoljno o sebi u poslednje vreme. Planete vam savetuju da počnete. Nemojte preterivati sa radom, pijte manje kafe i alkohola i smanjite cigare. Vrlo brzo ćete uvideti pozitivne rezultate. Bićete zdraviji, odmorniji i bolje raspoloženi. Večeras umesto u grad idite u šetnju i lezite na vreme u krevet.

 

Predložite svom partneru zajednički izlazak ili neku drugu vrstu zajedničke zabave. Ovo će osvežiti vašu vezu koja je malo umrtvljena u posledenje vreme zbog svakodnevnih obaveza koje oboje imate. Ako ste slobodni, očekujte susret sa nekim iz prošlosti. Bićete prijatno iznenađeni.

 

LAV

U ovom momentu, teško vam je da privolite druge da saslušaju šta imate da kažete. Kao da niko nije raspoložen za vaše ideje i predloge. Ne bi bilo loše da promenite taktiku. Nećete nikud stići, ako nastavite po starom. Budite fleksibilni i spremni da se menjate.

 

Ako danas idete na neki društveni skup, događaj, zabavu ili bilo šta slično, očekujte zabavu i uspeh kada je ljubav u pitanju. Bićete u centru pažnje okruženi mnoštvom obožavatelja, ali samo jedna osoba će vam privući pažnju, verovatno zato što neće biti zainteresovana za vas. Uvek ide tako. Shvatite sve kao igru i uživajte.

 

DEVICA

Danas ste raspoloženiji nego prethodnih nekoliko dana. Razlog leži u zadovoljstvu dobro obavljenim zadacima vezanim za vaš profesionalni život. S obzirom da vam se uloženi trud višestruko isplatio, to je pravi razlog da izađete i proslavite sa prijateljima. Pozovite sve do kojih vam je stalo.

 

Planetarni aspekt će vas danas postaviti u veoma dobro raspoloženje, naročito kada je ljubav u pitanju. Ako ste se u poslednje vreme pitali kada će vam se nešto zanimljivo dogoditi na planu romanse, očekujte to upravo danas. Novo poznanstvo, značajan susret ili nezaboravna noć sa partnerom, šta god da je u pitanju, učekujte uzbuđenje.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2