HOROSKOP ZA SUBOTU –  Dopada vam se osoba koja uzvraća lepe emocije ka vama, velike su šanse da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu!

HOROSKOP ZA SUBOTU – Dopada vam se osoba koja uzvraća lepe emocije ka vama, velike su šanse da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu!

7 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Uvek možete da se oslonite na saradnike koji su tu za vas. Atmosfera na poslovnom planu je jako dobra. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete generalno biti zadovoljni rezultatima.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i imate prirodan dar za zavođenje. Planeta ljubavi, Venera, vlada vašim znakom i daje vam posebnu harizmu. Spremni ste da osvojite osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Moguće je da ćete imati neke probleme na ovom polju i da ćete biti napeti na neki način. Potrudite se da povećate unos magnezijuma.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan ishod poslovnih događaja. Sve promene će se na vas odraziti jako dobro. Pred vama je mogućnost da menjate i neke svoje planove.

LJUBAV: Želite da uživate dok ste slobodni jer znate da to neće trajati večno. Niste spremni da se vežete za bilo koga. Važno vam je da budete samo svoji i svesni sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Potrudite se da redovno radite vežbe za leđa. Posvetite se svom zdravlju. Izbegavajte preterano naprezanje i podizanje teškog tereta.

 

STRELAC

POSAO: Generalno ste zadovoljni svojim poslom. Ne očekuju vas veći problemi ili promene tokom današnjeg dana. Možete da se nadate pozitivnim i stabilnim okolnostima.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru koji uzvraća lepe emocije. Ako ste slobodni, prija vam komunikacija sa Vagom. Uživate u lepim zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima. Pred vama je period u kojem bi mogla da vam prija masaža. Moguće je da će vam biti potreban pregled i savet stručnjaka.

 

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dosta naporan dan. Veliki broj poslova zavisi od vas pa se trudite da budete maksimalno posvećeni. Dosta toga zavisi i od vas i vašeg angažovanja.

LJUBAV: Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Osmislićete neki originalan način za to. Spremni ste da se više posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu pa bi trebali da se potrudite da povećate unos vitamina. Važno je i da redovno uzimate dovoljno tečnosti.

 

VODOLIJA

POSAO: Niste preterano posvećeni poslu danas. Može se reći da na neki način izbegavate obaveze. Pazite da vam se to ne obije o glavu. Menjajte svoj negativan stav.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za nova poznanstva je pred vama. Očekuje vas jako zanimljiva situacija. Osoba do koje vam je stalo će pokazati dozu radoznalosti ka vama.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije koja vas pokreće i koja vam daje snagu. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro zdravlje. Možete da očekujete pozitivne promene.

 

RIBE

POSAO: Nervozni ste i teško prihvatate nova dešavanja na poslovnom planu. Pred vama je dosta komplikacija. Moguće je da se plašite nekih većih preokreta i da se teško prilagođavate.

LJUBAV: Možete da imate zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti. U vama se veoma lako mogu probuditi stare emocije prema njoj. Spremni ste da joj date još jednu šansu za pomirenje.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku. Povedite računa o svojoj ishrani. Ukoliko vam se bolovi i ostali simptomi nastave javite se lekaru za svaki slučaj radi pregleda i saveta.

Стране: 1 2