HOROSKOP ZA SUBOTU –  Dopada vam se osoba koja uzvraća lepe emocije ka vama, velike su šanse da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu!

HOROSKOP ZA SUBOTU – Dopada vam se osoba koja uzvraća lepe emocije ka vama, velike su šanse da ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu!

7 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Ukoliko budete bili brzopleti napravićete greške koje mogu ostaviti trajne posledice na vaše poslovno polje. Važno je da se tokom današnjeg dana ne prepuštate većim rizicima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja uzvraća lepe emocije ka vama. Imate velike šanse da uskoro ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu. Spremni ste za nov emotivni početak.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su naglašene kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati probleme sa promenljivim pritiskom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega.

 

BIK

POSAO: Ne želite da dopustite da neko odlučuje umesto vas. Na neki način želite da potvrdite svoj značaj i autoritet. Važno vam je da na ovom polju definitivno izdominirate.

LJUBAV: Nepovoljan je dan za odnos sa voljenom osobom. Ako ste u braku ili zajednici moguće su nešto ozbiljnije svađe. Pred vama je period koji može da bude komplikacija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu. Pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa stomakom, probavom i organima za varenje. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

 

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje očekuje vas odličan dan. Sve vam ide od ruke i bolje nego što ste mislili. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Polako se hladite od partnera. Dolazite do tačke u kojoj sve više i češće razmišljate o raskidu veze. Spremni ste da pravite veće promene jer više niste zadovoljni tim odnosom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Moguće je da ćete u narednom periodu imati probleme sa disajnim putevima i da ć vam to u velikoj meri predstavljati opterećenje.

 

RAK

POSAO: Dugo očekivana poslovna saradnja danas može biti sklopljena. Osetićete veliko olakšanje zbog toga. Moguće je da sada niste spremni na drastične promene.

LJUBAV: Niste zainteresovani za neobaveznu vezu sa osobom koja vam to nudi. Sada želite neke značajnije emocije. Spremni ste samo za ozbiljan ljubavni odnos koji ima budućnost.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti i mršavljenju. Pred vama je period u kojem biste mogli veoma lako da ostvarite dobre rezultate na ovom polju. Važno je da se potrudite.

 

LAV

POSAO: Niste zadovoljni situacijom koja vlada na vašem poslovnom polju. Pred vama je period stresa i tenzije. Neće vam biti lako da ostvarite sve svoje planove danas.

LJUBAV: Preispitujete svoja osećanja i dolazite do zaključka da biste ponovo izabrali partnera kojeg imate pored sebe. Vaša ljubav je ipak jaka i zadovoljni ste svojim izborom u koji verujete.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za oči su mogući kod vas. Vaša slaba tačka je takođe vezana i za glavu, sinuse kao i za krvni pritisak pa o svemu tome treba da vodite računa..

 

DEVICA

POSAO: Imate dosta vere u svoju poslovnu budućnost. Osećate se kao da možete da ostvarite više od onoga što drugi očekuju od vas. Spremni ste za nove poteze na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije svesna vaših emocija. Moguće je da za sada imate samo prijateljski odnos i da ćete uskoro biti spremni da pređete tu granicu.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom i nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete u narednom periodu da budete pod stresom. Važno je da nađete više vremena za sebe.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2