Neko bitan

ZABAVNA, LJUBAZNA, PROVOKATIVNA… Najpoželjnija žena u Horoskopu! – ŽENA BLIZANAC

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

 

 

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru s njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate jer će oceniti da ne mislite dovoljno – prepustite joj se i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete?

 

E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pronadje smisao. I puna je iznenadjenja. Kad ste najmrzovoljniji iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što trazi od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, jer to ne može da oprosti.

 

Ovo su žene koje obično lepo izgledaju, neobavezno deluju i kao da su stalno u žurbi ili u prolazu. U stvari ovo su uplašene devojčice koje od detinjstva traže onog za koga će se udati, što je otežavajuća okolnost kada je seksualni život u pitanju, jer u krevetu strogo vodi računa da li je uvukla stomak, da li je veš dovoljno seksi… Misli joj ne daju mira i vrhunsko zadovoljstvo doživljava uvek u kratkim romantičnim avanturama u kojima nije bilo vremena da se zaljubi. Tada pušta sebi na volju, izvoljeva i isprobava sve što je do tada čula ili negde pročitala…

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rodjena da osvaja iako nije naročito senzualna…

 

Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva… Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj… uvek gleda ispred sebe, uvek je željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronadje, sa njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vodjenja ljubavi… Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i biseksualna – jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

 

 

Mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktičan. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspešno radi na oba polja, pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva zaista sposobna da te dve stvari uskladi. Ona neće biti tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo je rafinirana, ne podnosi nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem.

 

Dobro informisana i rečita i idealan je partner za čoveka koji ima jak i moćan profesionalni život. Prilično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtevaju sjajne društvene kontakte. Ponekad je sklona flertu, tako da često zna da zada muke svom mladiću ili mužu. Kao muž ove žene bi se mnogo bolje osećali kada bi sve to ostalo samo na rečima. Njen zdrav razum i jak instinkt, ipak joj neće dopusti da žrtvuje brak, decu i muža za neku malu romansu.

Exit mobile version