LJUBAVNI HOROSKOP za 6. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. JUL 2020.

5 јула, 2020 Off By ludarito

VAGA

Danas će vam se činiti da je sve protiv vas. Čak i najmanji napori nailaziće na otpor. Što budete tvrdoglaviji to ćete teže postići ono što želite. Vaš posao danas biće da unesete razigranost u svaku situaciju. Podsetite ljude da smo svi na istoj životnoj pozornici i da moramo svi zajedno raditi kako bismo postigli ono najbolje. Vrlo je važno da danas probudite timski duh u ljudima oko vas.

 

U teškim životnim trenucima, stvari izgledaju mnogo jednostavnije ako imate podršku prijatelja, porodice ili voljenog bića. Danas ćete shvatiti da ste vi izuzetno bogata osoba. Svesni ste da je vaš emotivni odnos vaše utočište i sigurna luka. U jednoj situaciji u kojoj nećete baratati svim neophodnim informacijama, izuzetno je važno da se suzdržite od ishitrenih reakcija.

 

ŠKORPIJA

Danas će vam iči od ruke da se disciplinujete i držite glavu visoko podignutu. Neočekivani događaji mogli bi da izazovu već ustaljeni autoritet. Nemojte brzopleto zaključivati. Postarajte se da pribavite sve činjenice pre nego što krenete u akciju. Nemojte se užasavati i zatvarati u svoju školjku. Ukoliko ne krenete u odmah u akciju, svakako ćete morati sutra. Razmislite da li da krenete odmah ili da i dalje odlažete.

 

Danas ćete osetiti izvesnu dozu nesigurnosti koju obično uspevate da držite sakrivenu od očiju javnosti, a naročito od vašeg emotivnog partnera. Neki od vaših najdubljih strahova i fobija bi mogli u potpunosti da vas okupiraju. Iz svakog ugla ćete preispitivati svoju vezu ili brak. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su sami, brinuće se da li će ikada pronaći srodnu dušu.

 

STRELAC

Danas će biti pravi izazov održati balans. Shvatite ovo ozbiljno jer će vam verovatno trebati više nego ikad. Moguće je da ćete biti sudija između nečega starog i novog. Prihvatite izazove. Postarajte se da se držite dogovora. Iskoristite svoju komunikativnost i pomozite da se premosti neki jaz.

 

Ukoliko se spremate za prvi izlazak sa nekim, mogli biste da dođete u iskušenje da budete više strastveni nego što je potrebno. Aktuelna pozicija planeta učiniće da se osetite bliskiji sa dotičnom osobom nego što je to realnost. Ne donosite preuranjene zaključke i ne žurite u celoj priči, naročito ako smatrate da je druga strana ono što ste dugo čekali. Velike su šanse da je ovakvim ponašanjem zapravo izgubite.

 

JARAC

Intenzivne strasti danas će biti veoma izražene, a vi u samom središtu dešavanja. U vama će se boriti konfliktna energija, a vi ćete morati doneti važnu odluku – odmah! Uradili ste sve pripreme i sve što je bilo do vas i sada je vreme da krenete u akciju.

 

Aktuelni planetarni poredak negativno utiče na vaš osećaj za realnost i stav pema voljenom biću. Neke stvari uzimate zdravo za gotovo, a ovakvo ponašanje partner nije spreman da toleriše. Na svu sreću, ovo je prolazna situacija koja neće ostaviti velike posledice po vaš odnos. Partner vas dovoljno poznaje, pa je svestan toga da vam ovakvo ponašanje inače nije svojstveno.

 

VODOLIJA

Konačno vas napušta neodlučnost i ostavlja vas na stanici, nakon svih vozova koji su prošli. Uskačite u prvi koji naiđe a da ide u vašem smeru. Nemate više šta da čekate. Danas nije dan kada treba da čekate da prilika sama dođe do vas. Ukoliko jasno vidite ono u šta verujete, krenite ka tome. Budite spontani i ne brinite oko posledica.

 

Neka neke neproverene glasine i poluistine ne utiču na vaše dobro raspoloženje, a nikako ne dozvolite da vas spreče da odete na jedan sastanak. O ovome ćete dosta razmišljati, a najbolje bi bilo da poslušate jedan unutrašnji glas. Sve dok se u neke stvari sami ne uverite, nemojte donositi nikakve konačne odluke. Moguće je da je neko iz vaše okoline zapravo ljubomoran na vas.

 

RIBE

Danas će vas nešto baš prodrmati. U trenutku kada pomislite da je sve na svome mestu, smireno i stabilno, počeće zemljotres! Držite se, budite stabilni i fleksibilni. Samo par koraka u stranu možete pronaći sigurno utočište od oluje oko vas, gde ćete moći raditi bez ikakvih problema. Nemojte biti strogi i slepo se držati pravila danas.

 

Aktuelni planetarni poredak će uticati na to da provedete dosta vremena u nekim čudnim fantazijama oko nekoga koga smatrate veoma atraktivnim i posebnim. S jedne strane, ta osoba vas neverovatno privlači, a sa druge, jedan osećaj vam govori da ona možda poseduje neke osobine sa kojima biste teško izašli na kraj. Niste sasvim sigurni da bi vaša eventualna veza mogla imati svetlu budućnost.

Стране: 1 2