LJUBAVNI HOROSKOP za 6. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 6. JUL 2020.

5 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Danas pratite svoje srce a ne novčanik. Odaberite gde ćete i koliko potrošiti novca. Budite aktivni i glavna uloga u svom sopstvenom filmu. Prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Moguće je da je neki konflikt na pomolu. Stanite za ono u šta verujete i nemojte se plašiti da preuzmete primat tokom razgovora.

 

Ljudski um ponekad zna da bude veoma zagonetan i da razmišljamo o nekim nesvakidašnjim stvarima. Danas ćete razmišljati o stvarima koje vam ranije nikada nisu pale na pamet. Moguće je da već izvesno vreme sanjate jednu naročitu osobu. Ovo je najverovatnije znak da treba da stupite u akciju i uradite nešto za vaš ljubavni život.

 

BIK

Danas će na testu biti vaša prilagodljivost. Pokušajte da se priklonite većini, ali imajte na umu da je kormilo u vašim rukama. Uspešno ćete upravljati i imati kontrolu nad svim. Imate priliku da birate, te je iskoristite. Bilo da idete na neki događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživaćete.

 

Aktuelna energija planeta mogla bi značajno da poremeti vaše obaveze koje ste unapred definisali. Ukoliko ste za danas planirali sastanak sa voljenom osobom, najverovatnije ćete morati da ga odložite za neko drugo vreme. Ovo vas ostavlja u negativnom raspoloženju i osećaju bespomoćnosti. Pokušajte da ne donosite nikakve preuranjene zaključke u danima koji su pred vama.

 

BLIZANCI

Astrološki gledano, pred vama je fantastičan dan. Mogli biste biti pred izazovom da iskoristite svoju istraživačku i avanturističku stranu. Budite najbolji. Vrlo je verovatno da ćete imati jedna vrata otvorena – savršena prilika za vas! Nemojte to propustiti. Imajte na umu da je balans tradicije i novih informacija vrlo bitan.

 

Obično imate osećaj da dobro razumete stvari i dešavanja oko vas, ali danas ćete biti prilično konfuzni po pitanju vašeg ljubavnog života. Neka osećanja sa kojima ne želite da se suočite će isplivati na površinu. Pokušajte da odvojite vreme za razmišljanja o tome šta vi zapravo želite. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka bi mogli da se pomire sa nekim iz njihove prošlosti.

 

RAK

Moguća je tenzija danas. Snažne sile prolaze kroz vaš život i dovode do konflikta. Oni koji su na određenom putu već duže vreme suočiće se sa preprekom. Da li ste fizički i mentalno spremni? Vaša snaga danas će biti na testu pod udarcima snažnih vetrova. Izdržite jer vi to možete.

 

Aktuelni planetarni poredak će učiniti da skorašnjim razočarenjima, koje ste doživeli na ljubavnom planu, pridate više pažnje nego što zaista zaslužuju. Izvesne emocije će isplivati na površinu, a vama će biti prilično teško da se sa njima nosite. Pokušajte da na ovo gledate kao na važnu životnu lekciju – umesto da vas sputava, učite iz sopstvenog iskustva.

 

LAV

Danas će doći do izražaja vaša sposobnost da rukovodite sa više poslova odjednom. Informacije će biti svuda oko vas i moguće je da ćete biti zamoljeni da istupite i pokažete svoje znanje. Vrlo je verovatno da ćete se suprotstaviti nekome sa veoma nadmoćnim stavom. Zapamtite da stari način nije uvek najbolji. Stvari se menjaju i potrebne su inovacije i kreativnost.

 

Vaša razmišljanja o voljenoj osobi kretaće se u nekom čudnom pravcu. Razlog ovom leži u aktuelnom planetarnom poretku. Veoma je moguće da ćete biti sumnjičavi po pitanju partnerovog ponašanja i za trenutak, posumnjaćete u njegovu vernost. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su sami, neka ne donose nikakve ishitrene reakcije pre nego što provere određene informacije.

 

DEVICA

Moguće je da ćete se danas ponašati kao uplašeno dete koje želi da se sakrije ispod kreveta. Imajte na umu da ispod kreveta ima više čudovišta nego u stvarnom svetu! U najmanju ruku, napolju možete sresti jednog ali i dobiti pomoć. Nemojte se zatvarati tokom ovog sjajnog perioda promena. Vaše mišljenje je jednako važno kao i bilo čije drugo.

 

Današnja astralna energija mogla bi da vam donese neka nova saznanja i uvide u vašu pravu prirodu, a naročito u neke vaše fantazije. Ukoliko niste pronašli svoju idealnu polovinu, očekuje vas dan sa dosta zabave. Uveče je moguće novo poznanstvo. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi ili braku, razmišljaće o nekim prošlim vremenima.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2