Neko bitan

Rak je veliki EMOTIVAC i neprikosnoveni ROMANTIČAR, koji je spreman da se ŽRTVUJE zarad sreće VOLJENIH OSOBA!

Rak je najsentimentalniji od svih znakova, neprikosnoveni romantičar horoskopa koji je spreman da se žrtvuje zarad ljubavi.

 

Njihove emocije su duboke, pa je Rak osetljiv i maštovit partner sa jakom intuicijom pomoću koje može da predoseti šta partneru treba i reagujete pre nego što neko i pomisli da im zatraži pomoć. Rakovi su takođe privrženi, verni i promišljeni ali i nežni ljubavnici hrabrog srca koji znaju da se bore za svoju ljubav. Inače, horoskop kaže da je Rak simbol i čuvar tradicionalnih vrednosti kome su bračni partner i porodica iznad svega.

 

 

Muškarac Rak: romantičan i posesivan

 

 

Saosećajni i podložni dubokim osećanjima Rakovi se veoma često zaljubljuju. Muškarac Rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka, tako se menjaju i njegova lunarna osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta, muškarcu Raku je potrebno pokazati pouzdanost i lojalnost, kao i veliku kolićinu strpljenja. Najveći rival ženi zaljubljenoj u muškarca Raka je novac, jer on prosto obožava da mašta šta bi sve mogao da uradi sa njim i na to troši dosta svog vremena. Osm toga, horoskop predviđa da je muškac Rak ili blizak sa svojom majkom ili potpuno otuđen od nje.

 

Žena Rak: sentimentalna i ranjiva

 

Žena Rak je prilično nostalgična i sentimentalna prema tradiciji i uspomenama. Poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, žena rođena u ovom horoskopskom znaku nikada ne čini prvi korak. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga često plače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti život žene Raka. Savršena je kuvarica i voli da sprema po tradicionalnim receptima koji bude mirise detinjstva. Hrabra i spremna na žrtvu, žena Rak prema horoskopu takođe može da bude i odlična negovateljica.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Rak je srce porodice i ne želi ništa više nego da ponosno nosi svoje porodično ime.

 

 

Između ostalog, cilj ovog znaka u životu je da pronađe savršenog partnera kako bi zajedno osnovali veliku porodicu. Zato romantični Rak u svakom trenutku mora da zna da delite iste životne ciljeve, da ste podjednako posvećeni i da nosite u sebi tradicionalne vrednosti. U skladu sa tim, Rak zahteva međusobno poverenje pa horoskop kaže da izbegava partnere koji ne dele svoju telefonsku šifru.

 

Odličnog pamćenja detalja i događaja, pa drugima deluju beskompromisno iako se iza tvrdog oklopa krije nesigurna priroda. Okrenuti tradiciji i prošlosti veoma su skloni i sanjarenju. Zato se prema horoskopu Rak više oslanja na sopstveni instinkt i intuiciju nego na razum. U skladu sa tim, nijedan horoskopski znak nije toliko povezan sa majkom i kućom koliko Rak. Kuća i porodica za njih predstavljaju sigurnost i najradije bi poneli svoj dom sa sobom kad bi mogli, baš kao što i rak nosi svoj oklop. Znaju da menjaju raspoloženje u skladu sa vremenskim prilikama i mesečevim menama a njihovi usponi i padovi su u neprekidnoj sprezi sa ritmom plime i oseke koje Mesec i uzrokuje. Pošto su ovako osetljivi, redovno su malaksali tokom Punog meseca jer u tom periodu nemaju sna. Zato je ovom horoskopskom znaku i potrebno malo usamljenosti u pojedinim mesečevim fazama kako bi obnovili sopstvenu energiju.

 

 

Kada su zadovoljni, Rakovi su ljubazni i predusretljivi, spremni na žrtvu, dok u fazama razočaranja postaju mrzovoljni i nepristupačni. Bilo da se radi o novcu ili emocijama, Rakovi se nikada ne osećaju dovoljno sigurno i zaštićeno. Ipak, horoskop kaže da Rak podjednako odano održava ljubavnu vezu i račun u banci. Skloni su nagomilavanju materijalnih stvari, naročito kad je hrana u pitanju i štednja je za njih mnogo privlačnija od trošenja. Često nose staru garderobu, protkanu uspomenama, iako im u ormaru čekaju neraspakovane nove stvari. Za razliku od Ovna koji kada bankrotira nema žute banke, Rak uvek ima još neku ušteđevinu koju je čuvao za crne dane.

 

 

Osobe rođene u znaku Raka su takođe sklone da se često osvrću na prošlost i upravo to može biti jedan od njihovih problema. Najviše od svih horoskopskih znakova umeju da negativnim mislima proizvedu bolest ali isto tako, nijedan drugi znak nije u stanju da postigne čudo u samoizlečenju kao oni. Kad brinu, njihov želudac to prvi oseća. Ne bi trebalo prekomerno da konzumiraju hranu kada dođe do emotivne slabosti jer uteha se ne može naći u unetim namirnicama. Sazvežđe Raka je povezano sa želucem i loši aspekti Meseca u njihovim natalnim kartama donose probleme sa probavom i težinom. Kod žena Rakova, PMS je nešto izraženiji zbog problema sa zadržavanjem vode u organizmu. Pored toga, njihova nežna i prozračna koža uvek traži visoki faktor zaštite od sunčevih zraka.

 

 

 

Exit mobile version