Rak je veliki EMOTIVAC i neprikosnoveni ROMANTIČAR, koji je spreman da se ŽRTVUJE zarad sreće VOLJENIH OSOBA!

Rak je veliki EMOTIVAC i neprikosnoveni ROMANTIČAR, koji je spreman da se ŽRTVUJE zarad sreće VOLJENIH OSOBA!

4 јула, 2020 Off By MAKI

 

Rak je srce porodice i ne želi ništa više nego da ponosno nosi svoje porodično ime.

 

 

Između ostalog, cilj ovog znaka u životu je da pronađe savršenog partnera kako bi zajedno osnovali veliku porodicu. Zato romantični Rak u svakom trenutku mora da zna da delite iste životne ciljeve, da ste podjednako posvećeni i da nosite u sebi tradicionalne vrednosti. U skladu sa tim, Rak zahteva međusobno poverenje pa horoskop kaže da izbegava partnere koji ne dele svoju telefonsku šifru.

 

Odličnog pamćenja detalja i događaja, pa drugima deluju beskompromisno iako se iza tvrdog oklopa krije nesigurna priroda. Okrenuti tradiciji i prošlosti veoma su skloni i sanjarenju. Zato se prema horoskopu Rak više oslanja na sopstveni instinkt i intuiciju nego na razum. U skladu sa tim, nijedan horoskopski znak nije toliko povezan sa majkom i kućom koliko Rak. Kuća i porodica za njih predstavljaju sigurnost i najradije bi poneli svoj dom sa sobom kad bi mogli, baš kao što i rak nosi svoj oklop. Znaju da menjaju raspoloženje u skladu sa vremenskim prilikama i mesečevim menama a njihovi usponi i padovi su u neprekidnoj sprezi sa ritmom plime i oseke koje Mesec i uzrokuje. Pošto su ovako osetljivi, redovno su malaksali tokom Punog meseca jer u tom periodu nemaju sna. Zato je ovom horoskopskom znaku i potrebno malo usamljenosti u pojedinim mesečevim fazama kako bi obnovili sopstvenu energiju.

 

 

Kada su zadovoljni, Rakovi su ljubazni i predusretljivi, spremni na žrtvu, dok u fazama razočaranja postaju mrzovoljni i nepristupačni. Bilo da se radi o novcu ili emocijama, Rakovi se nikada ne osećaju dovoljno sigurno i zaštićeno. Ipak, horoskop kaže da Rak podjednako odano održava ljubavnu vezu i račun u banci. Skloni su nagomilavanju materijalnih stvari, naročito kad je hrana u pitanju i štednja je za njih mnogo privlačnija od trošenja. Često nose staru garderobu, protkanu uspomenama, iako im u ormaru čekaju neraspakovane nove stvari. Za razliku od Ovna koji kada bankrotira nema žute banke, Rak uvek ima još neku ušteđevinu koju je čuvao za crne dane.

 

 

Osobe rođene u znaku Raka su takođe sklone da se često osvrću na prošlost i upravo to može biti jedan od njihovih problema. Najviše od svih horoskopskih znakova umeju da negativnim mislima proizvedu bolest ali isto tako, nijedan drugi znak nije u stanju da postigne čudo u samoizlečenju kao oni. Kad brinu, njihov želudac to prvi oseća. Ne bi trebalo prekomerno da konzumiraju hranu kada dođe do emotivne slabosti jer uteha se ne može naći u unetim namirnicama. Sazvežđe Raka je povezano sa želucem i loši aspekti Meseca u njihovim natalnim kartama donose probleme sa probavom i težinom. Kod žena Rakova, PMS je nešto izraženiji zbog problema sa zadržavanjem vode u organizmu. Pored toga, njihova nežna i prozračna koža uvek traži visoki faktor zaštite od sunčevih zraka.

 

 

 

Стране: 1 2