Rak je veliki EMOTIVAC i neprikosnoveni ROMANTIČAR, koji je spreman da se ŽRTVUJE zarad sreće VOLJENIH OSOBA!

Rak je veliki EMOTIVAC i neprikosnoveni ROMANTIČAR, koji je spreman da se ŽRTVUJE zarad sreće VOLJENIH OSOBA!

4 јула, 2020 Off By MAKI

Rak je najsentimentalniji od svih znakova, neprikosnoveni romantičar horoskopa koji je spreman da se žrtvuje zarad ljubavi.

 

Njihove emocije su duboke, pa je Rak osetljiv i maštovit partner sa jakom intuicijom pomoću koje može da predoseti šta partneru treba i reagujete pre nego što neko i pomisli da im zatraži pomoć. Rakovi su takođe privrženi, verni i promišljeni ali i nežni ljubavnici hrabrog srca koji znaju da se bore za svoju ljubav. Inače, horoskop kaže da je Rak simbol i čuvar tradicionalnih vrednosti kome su bračni partner i porodica iznad svega.

 

 

Muškarac Rak: romantičan i posesivan

 

 

Saosećajni i podložni dubokim osećanjima Rakovi se veoma često zaljubljuju. Muškarac Rak je romantičan i senzibilan sa jedne, a posesivan i patetičan sa druge strane. Kao plima i oseka, tako se menjaju i njegova lunarna osećanja. Da bi neko postao deo njegovog unutrašnjeg sveta, muškarcu Raku je potrebno pokazati pouzdanost i lojalnost, kao i veliku kolićinu strpljenja. Najveći rival ženi zaljubljenoj u muškarca Raka je novac, jer on prosto obožava da mašta šta bi sve mogao da uradi sa njim i na to troši dosta svog vremena. Osm toga, horoskop predviđa da je muškac Rak ili blizak sa svojom majkom ili potpuno otuđen od nje.

 

Žena Rak: sentimentalna i ranjiva

 

Žena Rak je prilično nostalgična i sentimentalna prema tradiciji i uspomenama. Poseduje izuzetnu memoriju i ne zaboravlja detalje. Stidljiva i osećajna, žena rođena u ovom horoskopskom znaku nikada ne čini prvi korak. Ranjive prirode, posebno je osetljiva na primedbe lične prirode i zbog toga često plače. Kuća i porodica su centar oko koga se vrti život žene Raka. Savršena je kuvarica i voli da sprema po tradicionalnim receptima koji bude mirise detinjstva. Hrabra i spremna na žrtvu, žena Rak prema horoskopu takođe može da bude i odlična negovateljica.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2