Ona je MUDRA, INTRIGANTNA, SNAŽNA i nezaustavljiva. ONA JE ŽENA VODOLIJA

Ona je MUDRA, INTRIGANTNA, SNAŽNA i nezaustavljiva. ONA JE ŽENA VODOLIJA

4 јула, 2020 Off By MAKI

Ona se ne boji samoće i kreće u solo avanture, šireći svoja široka krila, udišući u svetom prostranstvu sveži planinski vazduh i slane izlaske sunca nad morem.

Ona je mudra žena, tajanstveni stvor, intrigantna fatamorgana, stalno u pokretu, uvek tako nedostižna. Ali iza hladne samouverenosti i izgleda divljeg deteta, ona je uplašena i ranjiva. Ona je potajno usamljeni vuk, u potrazi za nekim ko će ceniti njenu nekonvencionalnu, slobodnu dušu. Ona će se naći saputnika avanturistu, to će biti ljubav tako lepa – kao vetrovita planinska livada obasjana sunčevim zracima, posuta svetlim divljim cvetovima punim meda.

 

Ona će voleti strastveno i neobično, slobodno i bezuslovno. Ipak, ona će uvek pre svega biti svoja žena. Ona neće pripadati nikome. Jer tako je određeno. Ona pripada povetarcu na olujnom noćnom nebu, frenetičnom pulsiranju srca celog sveta. Ona pripada Mlečnom Putu i čudnim cirkuskim pesmama i šokantnim trenucima otkrovenja. Ona je rođena da leti tamo gde udara grom.

Ona je čista energija.

Žena vodolija – karakter Tolerantna, demokrata, slobodoumna, ima veliku odgovornost za druge. Često je na rukovodećem položaju i odgovorna je za veliki broj ljudi. Žena Vodolija lako komunicira sa ljudima, progresivna je, bez predrasuda i drugima uvek na usluzi…

Žena Vodolija je neko ko ima jako dobru, nežnu, pa može se reći i „tananu“ dušu. Neko kome su emocije sve, ko živi za emocije i za neku vrstu sreće koja u globalu ne mora da ima nikakve veze sa materijalnom prirodom. One umeju da jako dobro trasiraju svoj put, prema svojim željama i u skladu sa svojim potrebama. Njihove želje i potrebe, drugi ljudi uglavnom neće razumeti, a ni podržati, ali to njih neće baš naročito interesovati. Kada se sve realno sagleda, one žive za neku vrstu uzvišenog cilja, teže da postignu takvo životno stanje u kome bi one imale sasvim dovoljno novca, da podmire neke potrebe, koje ne bi uključivale nikakav luksuz, jer istom i ne teže, i da sa druge strane imaju jedno jako lepo uravnoteženo stanje kroz porodicu, prijatelje i sve ono što je njima prioritet.

Стране: 1 2