LAV: Neverovatno HRABAR i SPOSOBAN čovek, koji je uvek SPREMAN da se bori protiv NEPRAVDE!

LAV: Neverovatno HRABAR i SPOSOBAN čovek, koji je uvek SPREMAN da se bori protiv NEPRAVDE!

4 јула, 2020 Off By MAKI

 

 

Sa tim svojom „kvalitetom“ nije čudno da Lavovi vole pozorište. U različitim situacijama i na različite načine uvek žele doći u centar pažnje i to pred što više ljudi. Lavovi se žele potvrditi u svakoj situaciji. Uvereni su da moraju postojati i kreirati. Jaka im je potreba za priznanjem, žele se iskazati. Energični su, intenzivni, nepokolebljivi i spontani. Sigurno ih možemo svrstati u ekstravertne osobe.

 

 

Nije potrebno naglasiti da Lav mora vladati svojom okolinom, što uključuje i ljude oko njega, naročito partnera. Ne uspe li to, biće nesrećan. Lavovi su često prepoznatljivi po svom glasnom govoru, isto kao što i lav označava svoj teritoriju rikom. Afrički vladar lav, po kojem je znak prozvan, je poznat po svojoj snazi i nezavisnosti, ali ne i po okrutnosti. Ljudi Lavovi takođe nisu okrutni. To što se potvrđuju po bilo koju cenu, ne mareći za posledice, posledica je njihove ambicije i tvrdoglavosti. Izraziti tvrdoglavci tog znaka teško pristaju na ustupke, ma koliko bili razumni i potrebni, duboko verujući da su u pravu i da greši partner ili sagovornik. Obično Lavovi nisu zabrinuti za stvari i događaje oko sebe.

 

 

Njihova optimistička priroda im to jednostavno ne dopušta. Zato su svi njihovi potezi široki i velikodušni. Nezavisnost je jedna od osnovnih crta njihovog karaktera. Sposobni su razlučiti i samostalno ukloniti sve prepreke prema putu do sreće i uspeha. Kod nekih pripadnika znaka Lava, nezavisnost može zadobiti ekstremne razmere. Takvi Lavovi nisu u stanju spoznati niti priznati bilo koju grešku, a niti žele ispraviti svoju grešku prema tuđem savetu. Mnogi od njih nisu u stanju svoju grešku priznati sebi samima. Pozitivna nezavisnost čini ih zanimljivim i privlačnim osobama, pravim i snažnim vođama. Retko među Lavovima nailazimo na slabe ljude.

 

 

Oni imaju čvrste veze i prijateljstva, ali isto tako i čvrsta neprijateljstva. Gotovo je nemoguće ostvariti neutralan odnos prema nekom ko je rođen u tom znaku. Njihov je najveći problem sukob između njihove vatrenosti (element Vatra) i njihove postojanosti i statičnosti (fiksni znak). Čvrsto držanje vlastitog mišljeja može ih kočiti u proširivanju vidokruga i delovanja, na šta ih tera njihova vatrenost (duha). Njihova stalna potreba za samopotvrđivanjem može postati neprihvatljiva za ljude iz njihove okoline.

Стране: 1 2