Ovaj horoskopski znak ostvari beš sve što naumi! – Reč je o neustrašivom JARCU.

Ovaj horoskopski znak ostvari beš sve što naumi! – Reč je o neustrašivom JARCU.

1 јула, 2020 Off By MAKI

 

Jarčevi su veoma ponosni i drže do sebe, kada su ljuti nonšalantno će se povući i osamiti, jer svoje emocije i razočarenje ne žele da pokazuju. U stanju je da se zatvori i udubi u posao i preokupiran obavezama kako niko ne bi video njihov bes koji kulja u njima.

 

 

Ne pokušavajte da šalom ih nasmejete, jer im tada uopšte nije do humora, samo ćete pogoršati stvari. Nikada se ne igrajte sa njihovim strpljenjem, jer postaju prave tempirane bombe. I verujte, ne želite biti tu kada ta bomba besa pukne. Baš zato što su veoma nezgodni kao neprijatelj, većina prepozna u jarcu prijateljsku nastrojenost i čuvaju takvu osobu kao prijatelja. Ako vam jarac postane prijatelj znači da vas je pustio u svoj život zauvek. Veoma su verni i nastrojeni svojim dragim osobama… U stanju su da za porodicu i prijatelje stave ruku u vatru.

 

 

 

Veoma poslovni i ambiciozni, preokupiran i su svojim životom i obavezama, tako da jarac nema vremena za spletke i analizu tudjeg života. Neće vas bez razloga dirati i vršiti frustracije. Jedina stvar što može da ga uznemiri je nepravda i zlobno mešanje u njegov život. Ako ga nagazite, bežite mu sa puta!

Žena Jarac u horoskopu može biti izuzetno šarmantna i koketna, može vas ostaviti bez daha jednim svojim potezom, može biti hladna, daleko, daleko od vas i od vremena u kom živi.

 

 

 

Žena Jarac je lukava i senzualna, sklona praktičnim stvarima u životu. Razlikuje sta su snovi, a sta stvarnost i necete je tako pokolebati u ostvarenju svojih ambicija. Ona ima urodjen osećaj za pravilne i pravedne stvari. Ozbiljne su, tihe i pažljive. Ali, to ne znači da ne mogu da se snađu. Žene Jarčevi mogu lako da nađu zajednički jezik sa kim žele, ako to žele. Uspeh im je na dohvat ruke jer se trude. Ne vole da učestvuju u konfliktima. Uporne su, ali ipak staložene.

Стране: 1 2