Ovaj horoskopski znak će Vam LJUBAV uzvratiti DESETOSTRUKO! Pun je PAŽNJE i RAZUMEVANJA… Reč je o STRELCU!

Ovaj horoskopski znak će Vam LJUBAV uzvratiti DESETOSTRUKO! Pun je PAŽNJE i RAZUMEVANJA… Reč je o STRELCU!

1 јула, 2020 Off By MAKI

 

Važan detalj je taj što on nije zainteresovan za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on zaista traži je avantura. Spontanost mu je u kostima i stalno menja tok planova. Ništa ne oduševljava Strelca poput avanture.

 

Mnogi kažu da Strelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome. Ono što ih najviše uzbuđuje je posmatranje sveta oko sebe.

 

Veliki svet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mestima, već i ljudima i idejama.

 

Kada stvari postanu dosadne, Strelac odlazi. On mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zaglavi na mestu gde ne može promeniti igru, njegov optimizam i duh počinje da odumire.

 

Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada se ne sme osećati zarobljen u kavezu. On je istraživač u srcu i potrebno mu je mnogo prostora kako bi disao i lutao svetom.

 

Kada je reč o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže večnu vezu. Tajna istina je da obavezivanje može biti prilično teška misao za Strelca. To ne znači da on ne može to učiniti. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao disati u tom procesu.

 

Neki su mu spremni to pružiti – dok drugi to ne mogu. Sloboda je ono što Strelcu treba, kavez ga tera dalje. Strelcu samo treba dovoljno prostora kako bi se avanturista u njemu mogao izraziti.

Ključ koji otključava srce Strelca je mogućnost povremenog bega. Ako mu pružite tu mogućnost, on će se uvek vraćati kući. Iako nije kućni tip, on voli svoj dom, svoju bazu i na kraju će se uvek vraćati u nju.

 

Poslednji važan element za dugotrajan odnos sa Strelcom ima veze s vizijom. Ako Strelcu damo mogućnost da razgovara o svojim snovima, onda bismo se mogli duboko povezati s njegovim velikim srcem.

 

Kada Strelac ima nekoga ko ga sluša, ko veruje u njega, on se tada oseća potpuno. Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osetićete njegovu ljubav koja će vam se vratiti desetostruko.

Стране: 1 2