LJUBAVNI HOROSKOP za 2. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. JUL 2020.

1 јула, 2020 Off By ludarito

Ovan

Ne možete da se otmete utisku da imate tako malo vremena, a tako mnogo obaveza. Vi naprosto ne znate kako da se organizujete da ne trpi ni vaš poslovni ni privatni život. Potrebno je malo lukavstva i planiranja. Neko iz vaše okoline danas neće biti raspoložen za komunikaciju. Pustite ga da bude u svom svetu, ali budite u blizini ako mu nešto zatreba.

 

Imate reputaciju da ste veoma emotivni, iako ste poprilično stabilni i prizemljeni. Ovo će posebno danas doći od izražaja kada uspete da ostvarite dublju vezu sa onim ko vam je drag. Zvezde vas ohrabruju da ostvarite dublju konekciju i stabilizujete svoju vezu na duže vreme.

 

Bik

Prijatelj ili član porodice se ponaša prilično neobično i izgleda vam rasejan. Razmišljaćete da problem možda ne leži u vama. To najverovatnije nije slučaj, dajte im malo prostora. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner, zbog iznenadnih obaveza morati da otkaže sastanak sa vama. Provedite veče uz knjigu ili tv program.

 

Vaš partner bi mogao danas da vam bude pravi izvor zabave i podrške, posebno ako očekujete neke probleme na poslu ili u nekom drugom delu vašeg života. Postoji velika povezanost između vas dvoje. Današnji dan bi mogao još više da vas poveže i zbliži, što će vam oboma prijati.

 

Blizanci

Ovo je dan kada su vam čula i brzina u razmišljanju naglašeniji nego inače. U stanju ste da primetite sve što se oko vas događa, do najsitnijih detalja, a da pritom u tome ne učestvujete aktivno. Nečije ambicije će vam danas izgledati prilično smešne. Na vreme se povucite iz jedne rasprave. To vam trenutno uopšte nije potrebno.

 

Pod uticajem planetarne energije, danas biste mogli dobiti zanimljivu ljubavnu ponudu. Bez obzira na to šta se dešava u vašem životu, izgleda da imate priliku da se relaksirate u jednoj sjajnoj atmosferi prepunoj ljubavi. Sve što vam je danas potrebno to je uživanje!

 

Rak

Neko dugo priželjkivano priznanje danas konačno dolazi do vas. Uspešno ste završili sve obaveze koje ste imali i možete da uživate u zasluženom uspehu. Neko ko vas je ranije kritikovao konačno ostaje bez teksta. Pred vama je dan stvoren za odmor i opuštanje. Uživajte u komplimentima svih onih koji vas podržavaju. Nađite vremena da proslavite sa vama dragim ljudima.

 

Današnja planetarna energija pružiće priliku svim vezama, ali prvenstveno onim koje su u začetku, da krenu u novom i toplijem pravcu. Koliko daleko ćete ići, to zavisi od vas. U najmanju ruku, imaćete priliku da ostvarite dublju povezanost.

 

Lav

Imaćete dosta vremena da razmislite u kom pravcu se odvija vaša karijera, emotivni odnos i, generalno, vaš život. Umesto da razmišljate koliko ste do sada postigli, fokusirajte se na budućnost. Nalazite se u fazi preispitivanja ciljeva i traganja za sopstvenim identitetom. Biće vam potrebno dosta energije, ali ne plašite se. Doći ćete do ispravnih zaključaka.

 

Pod uticajem današnje astralne energije mogli biste uvideti da je vaš ljubavni život veoma povezan sa poslovnim. Nemojte nigde žuriti. Ukoliko to postane ozbiljno, onda će to biti na jedan opušten način. Nemojte ništa požurivati, jer zaista nema potrebe za tim – što sporije, to zabavnije!.

 

Devica

Ovaj dan treba da posvetite brizi o vlastitom zdravlju i generalnoj kondiciji. Ne mislite da će neki problemi nestati sami od sebe. Ako ste se pretvarali da je sa vašim organizmom sve u najboljem redu, pa čak i da je zaista tako, vreme je za rutinsku kontrolu. Ništa bitno nećete propustiti ako jedan dan stavite neke druge obaveze po strani.

 

Danas biste mogli uvideti da niste povezani sa partnerom na čisto fizičkom nivou, već na dubljem duhovnom i intelektualnom. To će vam doneti dosta ideja i razgovora, koji će vas još više zbližiti. Zvezde vas podržavaju da isplanirate jedno nezaboravno romantično veče.

…NASTAVAK PROČITAJTE  NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2