Hrabra, inteligentna, iskrena, odvažna i lepa…To je samo delić vrlina koje poseduje žena DEVICA!

Hrabra, inteligentna, iskrena, odvažna i lepa…To je samo delić vrlina koje poseduje žena DEVICA!

1 јула, 2020 Off By MAKI

Svet oko vas je divno mesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali i koje možete naučiti. Međutim, svet žena rođenih u znaku Device još je divniji. Pitate se zašto?

 

Saznajte kojih to devet karakteristika “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku.

 

 

 

Nju pokreće inteligencija

Čak iako ima lepo lice, ona uvek smatra da treba da koristi svoj mozak. Ona nije neko ko će “lupetati”. Umesto toga, žena rođena u ovom znaku mirno će sedeti i analizirati čak i najteže situacije na način dok ne bude spremna da “ponudi” svoje mišljenje kojim će svi biti zadivljeni. Zbog ove karakteristike, ona je veoma uspešna u poslovima koje obavlja.

 

 

Ona je veoma taktična

Taktičnost je “umetnost” koju retki poseduju. Žena rođena u znaku Device će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usled koje žena rođena u znaku device skoro uvek zna kako da dobije ono što želi.

 

Ona je super-organizovana

 

Kada je reč o organizovanosti, ona je uvek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba učestvovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osećaj za upravljanje vremenom. Uvek je super-organizovana te veoma retko pravi greške.

 

Ona je mislilac

 

Zapravo, kritički i logički način razmišljanja, kod žene rođene u ovom znaku, dešava se sasvim prirodno. Njen um je kao gusta šuma ispunjena razvnovrsnim, jedinstvenim i kreativnim idejama koje samo čekaju da “isplivaju” van. Ona uvek voli da razmišlja i generiše nove ideje. To je i jedna od tajni koja se krije iza njene neponovljive kreativnosti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2