Neko bitan

Žena VAGA – Osećajna je i strasna. Poseduje izuzetan šarm, ljupka, PRIJATNA i INTELIGENTNA.

One važe za najlepši znak zodijaka, što ni ne treba da čudi jer se zna da su pod jakim uticajem Venere…

Osoba rođena u znaku Vage je neko ko je u stanju da se bori za ono do čega joj je stalo. Istina, ona ne deluje kao neko ko je to u stanju da uradi, ali zapravo je potpuno drugačija nego što se čini….

VAGA

Ona je lepotica, najlepša je od svih znakova horoskopa. Nju kad vidite sve joj opraštate. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem domaćinstva, ali njena lepota je dobar genetski materijal za faktor nasleđa. Lepih manira, Vaga pleni kao boginja koja je sišla među ljude. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najlepšom fizionomijom u celom Zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak.

Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su lepe građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

Prosečna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Osim tipične Vage, čija je spoljašnjost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih očiju. Telo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

Nastavak na sledećoj strani…

 

Nije odlučna i energična. U donošenju odluka okleva i nikako da pronađe pravo rešenje. Nije posebno ambiciozna i uvek je potreban neko kome će rado prepustiti deo obaveza. U svemu što preduzima želi da se unese, ali to joj ne polazi uvek za rukom. I onda kada joj se čini da prepreke nikako ne može da savlada, povlači se i miri sa sudbinom.

Ona želi da se dopada drugima, društvena je, voli da izlazi. U njoj postoje dve ličnosti: jedna koju pokazuje drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna, druga je ona koju nikad ne pokazuje, koju retko ko može da otkrije i koju ljubomorno čuva. U strahu da je ne otkriju ona se prikazuje drugačijom, često stavlja na sebe masku ljubaznosti i osmeha.

Odličan je glumac, čak i prema najbližima. Ne voli burne scene i svađe, pa ipak, se često nađe u njima. Nije čak ni svesna da ih je sama svojim provokativnim ponašanjem izazvala. Osećajna je i strasna. Poseduje izuzetan šarm. Ljudi u njoj vide nešto ljupko, prijatno i tajanstveno.

Izuzetno je inteligentna. U izboru partnera mnoge Vage umeju da pogreše. Smatraju da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, a dešava se da se vezuju za onog koji postaje pravi tiranin čim oseti njihovu slabost. Njima bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao da ceni njihove kvalitete i koji im ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite teškoće. Njoj je potreban partner jakog karaktera, ali koji bi bio i izuzetno nežan i pažljiv. Nije sklona promenama u ljubavi. Ona je jedna mirna duša koja nikad nikog ne napada, prašta, puna razumevanja i uvek teži dogovoru i nekom balansu  jer nikako ne voli svadje i suvišne razgovore.

 

 

Exit mobile version