JARAC uvek važi za najodanijeg i najvernijeg PRIJATELJA… Ali dirneš li mu voljene, lako postaje najgori NEPRIJATELJ!

JARAC uvek važi za najodanijeg i najvernijeg PRIJATELJA… Ali dirneš li mu voljene, lako postaje najgori NEPRIJATELJ!

30 јуна, 2020 Off By MAKI

Žena Jarac

Žena rođena u ovom znaku je dopadljiva i vedra. Njene oči su ogledalo njenog srca i duše. Voli društvo i zabavu. Ponekad se opusti, ali nikad ne toliko da izgubi glavu i sva su joj dela sračunata sa razumom i po njenoj volji. Ogovaranje ne podnosi, a one koji su joj neprijatelji uvek uspeva da nadvlada i postidi.

Njeni pogledi na život su puni optimizma, i svima kojima je okružena podiže moral i snagu. Nije osetljiva i osobama koje su joj drage, oprašta greške.Ovo je staložena, promišljenja i ambociozna osoba koja se posebno ističe u velikim poslovima, gde se traži dobar organozator i praktičan menadžer.

Ona je osoba za koju se može  reći da „ što očima vidi, to rukama napravi“. U stanju je da rasipa energiju, pa nekada posustane, ali  zbog  velike duhovne snage, u stanju je da sve prepreke savlada.

Ovo je tip žene koja razume muškarce, poznaje sve njihove slabosti i uvek je spremna za kompromis. Nezamenljiv je drug i prijatelj.

Posebna je i ni od koga ne traži pomoć, pa će zbog toga imati dosta neugodnih dana u životu. Brak je za nju svetinja koju čuva, poštuje i odvaja od probleme svakodnevnog života.

 

Muškarac Jarac

Muškarac rođen u ovom znaku je praktičnog duha i veoma snalažljiv. Ovo je ličnost koja poseduje izvanredne intelektualne sposobnosti i neograničenu želju za znanjem. Marljivošću i strpljenjem  postiže ciljeve o kojima dugi maštaju, a sve zahvaljujući tome što je  uporan istraživač i pažljiv posmatrač.

Novac lako stiče, u stanju je da ga brzo zaradi, prihvata svaki posao i ne plaši se rada. Ponekad je neoprezan, previše je poverljiv prema prijateljima, tako da se može desiti da bude obmanut. Po prirodi je darežljiv, ali je u stanju da uvek tačno proceni vrednost svakom svom poklonu i voli da mu se istom merom uzvrati.

U životu nema mnogo prijatelja,ali kada se za nekog veže, postaje mu trajan i dubok prijatelj. Hrabar je, ne boji se nikakvih pretnji, a kada napada to dolazi iznenada, bez velikih polemika i svađa.

Ovo je osoba puna snage i energije, malo priča a mnogo stvara. Mrzi laž i hvalisanje, ali to traje sve dok ne počne priča o ženama, o čemu ima svoje posebno mišljenje. Voli žene, puno im obećeva, malo uzvraća, ne priznaje zaljubljenost, tiranin je u ljubavi, ali i pored toga ovo je muškarac koji se sviđa svim ženama i one ga vole. Svoje avanture  krije kao zmija noge, i teško je saznati njegove planove, želje i ciljeve.

Стране: 1 2