Uporna, dosledna i odlučna žena – ŽENA BIK je tvrdoglava ali najpravednija žena zodijaka!

Uporna, dosledna i odlučna žena – ŽENA BIK je tvrdoglava ali najpravednija žena zodijaka!

26 јуна, 2020 Off By MAKI

 

Bik je prvi zemljani znak u horoskopu. Ono što svi odmah pomisle o osobama a naročito ženama koje su rođene u ovom znaku je to da su one tvrdoglave, uporne, ali one su zapavo samo veoma strpljive, kada se radi o stvarima do kojih im je veoma stalo. To je jedna od bitnijih osobina ovog horoskopskog znaka. On jednostavno ne odustaje tako lako. Istrajnost koju osoba u znaku Bika  poseduje i realan pogled na svet oko sebe pomaže mu da na praktičan način dođe do rešenja  prilikom rešavanja problema. On se ne zanosi idejama koje su neostvarive. Bik je temeljan i ponekad možda zbog toga usporen, ali budite sigurni da kad krene u akciju rešavanja obaveze, posla ili problema da će posao uraditi savršeno.

U svojoj pojavi, žena ovog znaka zodijaka uvek ima i dodatni element zagonetnosti i mističnosti, i deluje veoma „teška“ za osvajanje i udvaranje, ali je u suštini veoma srdačna i otvorena i nema naročitu sklonost da skriva svoje iskrene emocije i da se pravi da je hladna i nedodirljiva.

Žena bik je vrlo zabavna i zanimljiva kao osoba, i uvek je spremna da se šali ili da zasmejava sve oko sebe, ali je i vrlo inteligentna i svesna svojih kvaliteta pa nije retkost da ih koristi kako bi postigla društveno ili materijalno blagostanje, jer po pravilu veoma voli da uživa u luksuzu, hrani, skupom životu, putovanjima i veliki je hedonista, konformista pa u neku ruku i materijalista.

Žena u znaku bika ne stidi se da svoje ciljeve pokuša da ostvari na dosta lakši način, i da svim svojim kvalitetima iskoristi i izmanipuliše emotivne partnere, prijatelje ili poslovne saradnike kako bi se što brže i lakše obogatila, ili pak napredovala na poslovnoj ili društvenoj lestvici.

Žene u znaku bika su karakterno vrlo stabilne i odlučne ličnosti, i odlikuje ih velika istrajnost i upornost, kao i neverovatna energičnost i snaga volje, pa su spremne da za ostvarivanje svojih planova i za svoju veru u ideale daju svoj maksimum i da se nesebično i veoma iskreno „predaju“ ostvarivanju svojih ciljeva.

Стране: 1 2