Uporna, dosledna i odlučna žena – ŽENA BIK je tvrdoglava ali najpravednija žena zodijaka!

Uporna, dosledna i odlučna žena – ŽENA BIK je tvrdoglava ali najpravednija žena zodijaka!

26 јуна, 2020 Off By MAKI

Odlučna, uporna, dosledna, realna, stabilna, beskompromisna, čulna, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve to opisuje ženu Bika.

 

Njena najveća snaga leži u osećajnosti i strpljivosti. Blage je naravi, ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promeniti. Ipak, Bik izbegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da reskira. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i neće dvaput ponoviti istu grešku. Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala “najbolje prijateljice zauvek”? Ako ste godinama posle i dalje najbolje prijateljice velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna.

 

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen moto je kvalitet pre kvantiteta, i to važi za većinu područja njenog života, ne samo za prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorisati nego započinjati svađu s njima. Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2