OVAN – Uvek  sam donosi odluke, otvorenog UMA  i SHVATANJA. Ovnu se uvek možete POVERITI, on je  u svakom smisluPRAVI PRIJATELJ.

OVAN – Uvek sam donosi odluke, otvorenog UMA i SHVATANJA. Ovnu se uvek možete POVERITI, on je u svakom smisluPRAVI PRIJATELJ.

26 јуна, 2020 Off By MAKI

Konstantno je u pokretu, osvaja nova mesta i niže uspehe. Veoma je takmičarski nastrojen i priznaje samo pobedu. On je priorodno hrabar i boji se pokušaja i rizika, a kako poseduje mladalačku energiju i snagu veoma lako i uvek na vreme izvršava sve zadatke.

Njegova slabost je nestrpljivost, neosnovane tvrdnje kojima se služi i dopušta da ga u nekim važnim momentima parališe i ograničava strahVoli udobnu odeću, fizičke izazove i individualne sportove. Nervira ga neaktivnost, kašnjenje i rad koji ne koristi nečije talente.

Evo zašto je dobro imati makar jednog Ovna u životu, bilo kao prijatelja, bilo kao partnera.

Ovnovi su zabavni i strastveni… 

Uvek traže avanturu i trude se da se i oni i ljudi oko njih dobro provedu. Većina ne mari šta drugi misle o njima jer prosto uživaju u životu. Veruju da su mnoga pravila napravljena da bi se kršila, pa se nemojte čuditi ako se sa njim nađete u nekoj nevolji.

Ovan je uvek iskren… 

Nikad se nećete pitati šta on zaista misli o vama. Biće uvek otvoreni i iskreni i reći će vam kada uradite nešto što ih je naljutilo ili povredilo. Reći će vam uvek kada im se dopadate, a kada ne. Nikada se ne suzdržavaju kada imaju nešto da kažu i ne umaraju se čuvanjem tajni.

Ekstremno je lojalan osobi koju voli. Ovo važi i za porodicu i prijatelje… Najbolji su čuvari tajni, jer ni na koji način nikada neće izdati vaše poverenje. Kada mu kažete nešto u poverenju, možete da se kladite u život da od njega nikad niko to neće čuti. Uvek će biti tu za vas, u dobru i zlu i uvek ćete u njihovom srcu imati posebno mesto. Emotivni, razmišljaju van granica uobičajenog i vrlo su ambiciozni. Međutim, njihovu ambiciju često prati nestrpljivost zbog koje pak znaju da reaguju naglo i nepromišljeno.

Najbolji prijatelj za Ovna je najčešće – Vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, Vaga će nepromišljenog Ovna smiriti nakon preterane reakcije i naterati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

Velikodušni su prema drugima, dok su prema sebi strogi… 

Ovnovi su pažljivi sa novcem, zbog čega su dobri štediše. To ne znači da su sebični. Naprotiv, oni bi uvek pozajmili novac prijateljima i porodici, ali ne bi potrošili na sebe. Mnogo se bolje osećaju kada poklanjaju nego kada dobijaju. Ovnovi uopšte ne razmišljaju na novac kada treba da ga potroše na svoje voljene.

Стране: 1 2