ŽENA RAK je izuzetno DOBRA žena,  staložena, odana i jako EMOTIVNA.  Uvek spremna svima pomoći.

ŽENA RAK je izuzetno DOBRA žena, staložena, odana i jako EMOTIVNA. Uvek spremna svima pomoći.

26 јуна, 2020 Off By MAKI

Vladalac Raka je Mesec. Zbog toga, a i zbog velike emotivnosti, žena Rak je vrlo nestabilna i njen karakter varira. Česte i neobjašnjive promene raspoloženja konstantne su kod žena koje su rođene u ovom znaku, a sve to je zasluga senzibiliteta koji je izvan granica uobičajenog.

 

Preterana osetljivost, koja je prisutna kod Raka, može da navede da se povuče duboko u sebe, jer ima tendenciju da obraćaju preveliku pažnju na to šta drugi misle. Neophodno je da poradi na svom samopouzdanju na vreme kako se ovo ne bi desilo.

 

Možda zbog opasnosti da bude povređena, žena Rak se često čini misterioznom i kapricioznom i krije se iza maske, koju je sama kreirala, a sve to u cilju zaštite. Takođe, nekada je prinuđena da krije svoja osećanja, odnosno ne pokazuje ih u potpunosti, već jedan deo čuva samo za sebe, u najskrivenijim delovima svog srca, tamo gde niko drugi sem nje same nema pristup. Nije stvar u sakrivanju, već u samozaštiti.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada jednom pogreši služi se samo svojom intuicijom.

 

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Umeće u vama da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potebni kanali za kreativno izražavanje. Sa njom imate sve… od komedije, preko vodvilja, do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište – imaćete ga u kući. A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana „samo za vas“ kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste trčali takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nešto nažao! Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite… zar ne shvatate koliko ste srećni?

Стране: 1 2