ŽENA RAK je izuzetno DOBRA žena,  staložena, odana i jako EMOTIVNA.  Uvek spremna svima pomoći.

ŽENA RAK je izuzetno DOBRA žena, staložena, odana i jako EMOTIVNA. Uvek spremna svima pomoći.

26 јуна, 2020 Off By MAKI

Mogli bismo reći da se sa delom karaktera rađamo, dok se drugi deo karaktera razvija tokom života. Vodeći se horoskopom, otkrivamo deo ličnosti koji nam je urođen, zapisan u zvezdama, u odnosu na datum rođenja. Konkretno, otkrivamo kakve su žene rođene u znaku Raka.

Na prvom mestu i pre svega ostalog, žena Rak je emotivna. Nju najčešće kroz život vodi srce, a ne glava. Emotivno, ona je jako impulsivna, ali se ta negativna osobina kompenzuje sa ogromnom intuicijom i oštroumnošću, pa samim tim često donosi ispravne odluke.

Ženi rođenoj u ovom znaku potrebno je mnogo nežnosti – da je pruži, kao i da je dobije u jednakoj meri. Ona je mnogo introvertnija i stidljivija nego što se to možda na prvi pogled čini. Zbog prevelike osetljivosti, nekada joj je potrebno da se zatvori u sebe. Bilo kako bilo, ona je savršeni slušalac i savetnik, uvek joj se može verovati i poveriti najdublje tajne. Spremna je uvek da pruži pomoć.

Ona je stroga MAJKA ali je uvek ispravna. Uvek je na strani pravde i nikada neće bez razloga graditi svoju decu. Žena RAK uvek želi samo najbolje za svoju decu i daje sve od sebe kako bi ih odgojila i vaspitala u pravedne i dobre ljude na prvom mestu.

Za ženu RAK novac nije na prvom mestu. Nikada ljude ne deli na bogate i siromašne ali i te kako ume da pomaže onima koji nisu baš u najboljoj finansijskoj situaciji… Kako finansijski, tako ume da bude i dobar savetnik. Ženu RAK uvek treba imati za prijatelja, i to bliskog prijatelja. Ona nikada svoje drage ljude ne izdaje i nikada nije sklona tračevima… Šta njoj kažete u poverenju možete biti sigurni da će pre u „grob odneti“, nego nekome prepričati. Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2