Skromnost, stidljivost ali sa jako velikom DUŠOM! Ovo su osobine DEVICE, saznajte još lepih stvari o njoj…

Skromnost, stidljivost ali sa jako velikom DUŠOM! Ovo su osobine DEVICE, saznajte još lepih stvari o njoj…

26 јуна, 2020 Off By MAKI

Devicom, kao i Blizancima, upravlja planeta Merkur. Dakle, to je umni znak. Ali je isto tako i zemljani znak, što upućuje na to da je njegov mentalni uticaj teži nego kod vazdušnih Blizanaca. Umesto ka šarmu i duhovitosti, Devica više naginje kritičkom preispitivanju.

Device su obično veoma poslovne. One znaju kako da urede i organizuju stvari. To su, po pravilu, odlični planeri. Pored toga, Device su praktične i ne plaše se velikog i napornog rada. Devica zna kako da stigne do onog što želi. Ništa ne ispušta iz ruku dok se ne završi. Svoje obaveze izvršava korektno i uvek od njih zavisi. Devici u principu svi veruju.

 

Muško ili žensko, svejedno, Devica je perfekcionista. Ne veruje ni u šta što je urađeno napola. Uvek teži ka vrhu. To je osoba koja stalno popravlja sebe, ali ne zato što joj treba više novca ili slave, već zato što joj to daje veliko lično zadovoljstvo.

 

Ovo je osoba puna obzira, zna i oseća kako je drugima i svoje talente uglavnom koristi na konstruktivan način. Ali to je zatvorena osoba, osim kad se igra otvorenim kartama. Tada prva sve otkrije. Dobra je kao i reč koju daje. Ona se obično vrlo lako i jasno izražava. Uglavnom je Devicu veoma lako razumeti. Dobro informisana, ova osoba često ima izražen interes za literaturu i slikarstvo. Ono što zna Devica, zna odlično. Ponekad to može da nervira druge ljude kad se sa Devicom upuštaju u razgovor o njenoj temi.

Mada je ovo znak Device, simboliku ne treba shvatiti previše bukvalno. Budite sigurni da rodjendan u septembru nije garancija devičanstva. Iako mnoge device ostaju neženje i usedelice, mnogo je i onih koje se naposletku smire u bračnoj sreći. Možda to neće učiniti u rasplamsanoj iskri strasti, jer brak nije uobičajeno stanje njihove prirode, ali je ipak začudjujuće mnogo onih koji se izvanredno uklapaju u timski rad i gotovo su uvek odani svojim porodicama.

Стране: 1 2