Skromnost, stidljivost ali sa jako velikom DUŠOM! Ovo su osobine DEVICE, saznajte još lepih stvari o njoj…

Skromnost, stidljivost ali sa jako velikom DUŠOM! Ovo su osobine DEVICE, saznajte još lepih stvari o njoj…

26 јуна, 2020 Off By MAKI

Pripadnici znaka Devica su uglavnom skromne i stodljive osobe, ali imaju jako veliku dušu. Sporo se otvaraju ali će vam zasigurno dati neki znak da ste im dragi i da sa vama mogu biti prijatelji… One preferiraju sve na duge staze. Kako ljubavi tako i prijateljstva… Nikada vas neće povrediti. Device su preosećajna bića i uglavnom su one te koje pate i zatvaraju se u sebe… Devica je veoma brza kada treba da negira svoje navike ili karakterne crte. Izgleda kao da je sasvim slepa za svoje mane i potpuno nesposobna da ih sagleda. Međutim, to je samo privid. Ona sve savršeno dobro vidi, do najsitnijih detalja, ali baš zato nije u stanju da sve to generalizuje. Ipak, jednom kada nauči da gospodari komplikovanim životnim sitnicama, Devica je u stanju da oblikuje svoju sudbinu sa mnogo više izvesnosti nego ijedan drugi znak zodijaka.

Devica voli da radi i u poslu je precizna i usmerena na pojedinosti, sto donosi savršene rezultate. Problem je u tome što je ovaj znak plašljiv i kritičan jednako toliko kao što je dobar radnik, s toga je malo verovatno da će sebe oceniti velikom ocenom. Devica ima poseban dar služenja drugim ljudima. Takođe je zainteresovana za telo i očuvanje zdravlja.

Creva su organi koji su povezana sa ovim znakom; verovatno zbog njihovog tako složenog oblika kao i zbog vrlo brzog reagovanja na strah. Devica je precizna, savesna, pedantna, racionalna i nepoverljiva. Odličan saradnik na koga se uvek možete osloniti. Više veruje u razum nego u intuiciju. Okrenuta je zdravlju, poljoprivredi, ali i umetnosti. Živi od sopstvenog rada.

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2