LJUBAVNI HOROSKOP za 27. JUN 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. JUN 2020.

26 јуна, 2020 Off By ludarito

OVAN

Ispunjavanje neke obaveze koju danas imate, dovešće vas u kontakt sa ljudima koji žive daleko od vas, verovatno u nekoj drugoj državi. Zbog toga ćete provesti dosta vremena na telefonu i to u različitim vremenskim zonama, što može biti prilično iscrpljujuće. Na kraju dana vas ipak očekuje uspeh.

 

Danas ćete biti paranoični po pitanju ljubavne veze u kojoj ste. Čućete neki trač koji će vas potpuno izbaciti iz takta. Pre nego što napunite svoje srce negativnim emocijama i odreagujete previše burno, dobro se raspitajte da li je vest uopšte tačna. Najbolje je da razgovarate otvoreno sa svojim partnerom.

 

BIK

Ispunjavanje neke obaveze koju danas imate, dovešće vas u kontakt sa ljudima koji žive daleko od vas, verovatno u nekoj drugoj državi. Zbog toga ćete provesti dosta vremena na telefonu i to u različitim vremenskim zonama, što može biti prilično iscrpljujuće. Na kraju dana vas ipak očekuje uspeh.

 

Kako godine prolaze, vi ste sve sposobniji da se suočavate sa raznim problemima po pitanju ljubavi. Potrebno je još da naučite da prihvatate da vaše mišljenje ne mora uvek biti tačno. Ljudi su različiti i imaju različite poglede na svet. Što pre to prihvatite, pre ćete početi da uživate u životu i ljubavi……

 

BLIZANCI

Rad kod kuće bi danas mogao biti težak. Drugi ukućani će ulaziti, izlaziti, lupati vratima, postavljati vam gomilu pitanja ili dovoditi goste. Ako je ikako moguće idite u kancelariju ili negde drugde, gde su mir i tiština, kako biste sve što imate mogli da obavite do kraja dana i kako dolikuje.

 

Danas vas planete odvode do problema koji ste zataškavali već duže vreme. Bez obzira na to da li ste slobodni ili ste u vezi, ono od čega ste bežali, danas će vas stići. Udahnite duboko i hrabro se suočite. Veče ćete dočekati nasmejani.

 

RAK

Danas ćete osećati pritisak kako sve zadatke morate da obavite do određenog vremena. To će vas samo usporiti. Slobodno se opustite i sve obaveze, počevši od poslovnih preko privatnih uradite polako i bez preteranih frustracija. Vreme je na vašoj strani.

 

Krajnje je vreme da se suočite sa svojom trenutnom situacijom. Usamljeni ste? Svađate se sa partnerom? Osoba koja vam se sviđa nije zainteresovana za vas? Šta god da je u pitanju, danas se spustite na zemlju i počnite da ih rešavate. Što pre krenete, pre ćete biti zadovoljni i srećni. Ništa nije tako strašno kao što izgleda.

 

LAV

Iznenadna eksplozija inspiracije će vas u prvom delu dana približiti kreativnom radu i vama će trebati materijal i informacije koje nećete imati kod kuće, a pronalaženje njih će iziskivati dodatno vreme, energiju i novac. Samo budite uporni i ne odustajte od svoje ideje. Definitivno ćete uspeti.

 

Danas vas zvezde dovode na raskrsnicu. Moraćete da donesete neku važnu odluku po pitanju ljubavnog života. Provedite neko vreme sami razmišljajući i ne obazarite se previše na mišljenja okoline. To će vam najviše od svega pomoći da otkrijete šta je ono što stvarno osećate, a oko čega ste se zavaravali..

 

DEVICA

Kod vas danas stabilno i bez ikakvih trzavica. Vas ljubavni zivot je nesto sto vama ne predstavlja veliko opterecenje, pa tako da ni danas necete imati nikakakve posebne trenutke, vec klasicne kao i uvek. Partner i vi se lepo slazete i za to je isklucivo doprinela odlicna komunikativnost izmedju vas dvoje.

 

Mozda je vreme da malo porazgovarate o  vasoj buducnosti, da unesete neke novine ili da vasu vezu podignete na visi nivo. Iako partner cuti o tome, u dubini duse to isto ocekuje od vas. Slobodnim Devicama, se nista novo ne pojavljuje na vidiku.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2