LJUBAVNI HOROSKOP za 25. JUN 2020.godine

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. JUN 2020.godine

24 јуна, 2020 Off By ludarito

 

Vaga

Preispitajte svoju ranjivost danas. Nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Imajte na umu da možete biti ono što jeste i dobro se provoditi bez da privlačite svu pažnju drugih. Stabilizujte svoj um i dopustite mu da raste i širi se. Primenite na sebi neki savet koji ste dali drugima.

 

Ukoliko imate neke velike planove za druženja večeras, onda ih odmah skratite. Trenutno astralno okruženje kreira male prepreke, što znači da nećete moći ostvariti taj svoj plan. Ustvari, najbolje bi bilo ukoliko vi i vaš partner (stalni ili potencijalni) zajedno uživate u manje grandioznom okruženju i intimnoj večeri.

 

Škorpija

Ovo je vaš dan i nemojte nikome dopustiti da vam ga pokvari. Vrlo je važno da se potpuno fokusirate na ono što želite da postignete. Nemojte toliko gubiti vreme razmišljajući kako ćete doći do toga. Samo započnite. Krenite. Prvi korak je veoma važan.

 

Današnja astralna energija može stvoriti malu tenziju kod pripadnika vašeg znaka koji su u stalnoj vezi. To, takođe, uključuje planove za budućnost i vašu vezu uopšte. Moguće je da ste vi nerealni i preambiciozni. Svedite te svoje osobine na minimum danas i sve će biti uredu.

 

Strelac

Otvorite se i pokažite svoju osetljivu stranu. Što više budete spremni da podelite sa drugima svoja osećanja, to će i oni poželeti da podele sa vama njihova. Razum i osećaji su vam uravnoteženi te to iskoristite kao prednost. Proširite svoja gledišta i iskoristite to da racionalnije priđete svojim emocijama.

 

Danas očekujte lavinu nezadovoljstva sa trenutnim astralnim uticajem. Ukoliko ste u vezi, mogući su nesporazumi oko toga šta osećate jedno prema drugom. Problem leži u tome da vi mislite kako posedujete više energije da se nosite sa trenutnom situacijom. Moraćete malo poraditi na tome šta je zaista moguće a šta ne.

Jarac

Sve će danas biti uredu ukoliko budete uspeli da svedete svoju dramu na minimum. U stanju ste da skočite i krenete svojim putem, tako da ne treba da brinete oko toga. Imate oštar, jasan i intuitivan pogled na svet oko vas. Povedite samo računa o detaljima i isplanirajte svoj sledeći veliki korak.

 

Današnja plenatarna energija mogla bi biti katalizator za neku duboku diskusiju između vas i partnera. Ako ste do sada izbegavali izvesne probleme koji su nastali zbog vašeg ubeđenja, onda ćete morati povesti jedan razgovor koji će sve raščistiti. Taj problem morao bi izazvati poteškoće neko vreme, zato je jako dobro da krenete da ga raščišćavate.

Vodolija

Moguće je da ćete danas imati teško ostrežnjenje realnošću. Da li ste zaboravili na važan detalj svog cilja ka kojem idete? Ovo je dobar dan da ponovo sagledate svoju poziciju i suočite se svim detaljima koju su vam promakli. Održavajte svoj avanturistički duh, ali imajte bar jednu nogu čvrsto na zemlji.

 

Ukoliko postoji savet za danas na koji biste trebali obratiti pažnju onda je to: „nemojte obećavati više nego što možete ispuniti!“. Trenutno planetarno okruženje moglo bi da vas ohrabri da krenete u osvajanje jedne osobe. Ustvari, vi jedino treba da budete ono što jeste – što je i više nego poželjno i sjajno!

 

Ribe

Posedujete sjajnu sposobnost da osetite šta se dešava ispod površine svake situacije sa kojom se suočite. Možda ćete morati proveriti da li je osoba na koju računate na vašoj strani. Nemojte toliko kritikovati druge jer možete stvoriti neprijatelje.

 

Danas biste mogli uraditi nešto veoma glupo zbog ljubavi. Ukoliko ne marite baš da napravite budalu od sebe, onda je sve uredu. Ako biste radije da zadržite renome ozbiljne osobe, onda pazite kako reagujete – postarajte se da prvo razmislite pa tek onda kažete. U suprotnom biće potrebno vreme da povratite svoju kredibilnost.

Стране: 1 2