LJUBAVNI HOROKOP za 24 JUN 2020.

LJUBAVNI HOROKOP za 24 JUN 2020.

23 јуна, 2020 Off By ludarito

Vaga

Snovi i vizije danas će vam dolaziti i odlaziti. Moguće je da ćete se susresti sa svojom savesti. Sve je to moguće ako ste imali neke traume u prošlosti i fobije kojih se niste rešili, i sada izlaze na površinu. Okrenite se kreativnim aktivnostima. Krajem dana osetićete se emotivno lakšim.

 

Zvezde su vam pripremile jedan miran i harmoničan dan sa vašim partnerom. Ovo je sjajna prilika da započnete neki zajednički projekat koji podstiče vaše umetničke sklonosti. Odličan ste tim. Ako imate neke planove, onda krenite u realizaciju. Nemojte čekati!

 

Škorpija

Ukoliko danas odete na neki društveni događaj ili bilo kakvu grupnu aktivnost, susrešćete se sa dosta poznanika i upoznati nove i interesantne ljude. Sasvim nova osoba ulazi u vaš život koja može doneti i promene. Niste voljni danas da iznosite svoja mišljenja, što će se pokazati kao ispravna odluka. Budite taktični.

 

Pred vama je dan prepun romantičnih trenutaka. Zvezde dodatno podstiču svaki zajednički rad (sa partnerom ili potencijalnim), što će vas zbližiti još više. Ili ćete možda odlučiti da napravite prvi korak ka nekome ko vam se sviđa. Šta god da odlučite, potrudite se da uživate u današnjem danu.

 

Strelac

Fizički ste spremni, puni energije da se uhvatite u koštac sa svime što vam se danas nađe na putu. To je svakako dobro, jer ćete se susresti i sa novim izazovima koji mogu promeniti vaše mišljenje o samoj svrsi života. Entuzijazam prožima čitavo vaše biće i želite sve i to odmah! Suočićete se sa snažnom posvećenošću svemu što budete radili danas, bez obzira na težinu zadatka.

 

Vrlo je moguće da se veoma sviđate nekome, ali taj neko se ne usuđuje da napravi prvi korak jer misli da niste još spremni za vezu. On-ona je oduševljen sa vama, ali ne zna kako to da vam kaže. Ukoliko i vi osećate isto, onda preuzmite inicijativu i recite mu-joj.

 

Jarac

Danas će se u vama sudariti romantika i duhovna strast, a vi ćete želeti da ih iskoristite i uživate. Možda je vaš partner dohovno posvećen kao i vi i krećete se zajedno ka istom cilju? Većina strasti koju osećate potiče iz vašeg najdubljeg osećaja. Ukoliko ste kreativni u bilo kom smislu iskoristite ovaj dan da zabeležite romantične trenutke koji ćete pamtiti čitav život.

 

Sa današnjim planetarnim aspektima harmonični odnosi vladaće ovim danom. Ukoliko ste u vezi, oboje ćete biti jako dobro raspoloženi, toliko da će vam se svaki problem činiti minornim. Ukoliko tražite ljubav, onda je velika verovatnoća da ćete upoznati nekoga ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili preko dece.

 

Vodolija

Ukoliko ste u vezi, očekujte da se ona danas podigne na viši nivo. Moguće je da ćete se vi i partner obavezati na vernost, ili veriti ili odrediti datum venčanja. Ukoliko ste već venčani, možda odlučite da imate dete. Ukoliko niste u vezi, očekujte da ćete sresti nekoga i to vrlo uskoro. Spremni ste i šaljete jasne signale oko sebe. Ovo je veoma važan dan za sve pripadnike vašeg horoskopskog znaka.

 

Zvezde su vam pripremile sjajno veče, posebno ukoliko ste planirali da pozovete određnu osobu na večeru. Ako zaista želite da zadivite tu osobu (iliti zavedete!) onda ne zaboravite na sveće i prijatnu muziku. To će samo podstaći emocije, kako vaše tako i njegove-njene. Uživajte.

 

Ribe

Danas biste mogli dobiti poziv da posetite neki društveni događaj. To bi mogla biti prilika da upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći u karijeri u nekom smislu ili koji se bave nečim što je vama interesantno. Imate dovoljno energije i entuzijazma da se priključite razgovorima, govorite iz srca i kažete šta mislite. Uživajte.

 

Pred vama je opušten i jako lep dan. Ukoliko idete na sastanak možete očekivati da se dobro provedete, sa dosta interesantnih informacija koje ćete razmeniti. Ukoliko ste na početku veze, onda danas započnite sa istraživanjem onog drugog – jer ćete zaista uživati u procesu.

Стране: 1 2