LJUBAVNI HOROKOP za 24 JUN 2020.

LJUBAVNI HOROKOP za 24 JUN 2020.

23 јуна, 2020 Off By ludarito

Ovan

Posedujete neiskorišćen talenat koji će danas dobiti priliku da se pokaže. Nećete biti isgurni da li da iskoristite taj talenat i radite na novim veštinama koje vam mogu pomoći da ostvarite ono što želite. Nemojte puno razmišljati, jer ovo je dan kada treba to da uradite. Posedujete dovoljno energije i snage da krenete u susret tim izazovima.

 

Harmonija će biti svuda oko vas. Ukoliko ste na početku jedne veze ovo je sjajna prilika da ga-je upoznate bolje, na veoma lep i intresantan način. Iskoristite dan da saznate ono što želite, da se lepo provedete i zabavite. Najverovatnije da imate dosta toga zajedničkog i to će vam pomoći da razvijete osećanja i pokažete ih na najlepši mogući način.

 

Bik

Strast koju osećate danas nateraće vas da radite na svom fizičkom izgledu. Možda odlučite da vežbate, ili povedete računa o ishrani ili eksperimentišete sa frizurom. Šta god da odlučite dobićete željeni rezultat. Ovo je dan prepun sjajne energije i entuzijazma, te ga iskoristite kako biste se sjajno osećali.

 

Iskoristite današnju toplu i pozitivnu energiju da poboljšate svoju vezu. Ukoliko ste u procesu upoznavanja onda je ovo sjajna prilika da ostavite dobar utisak. Verovatno da do večeras nećete misliti da ste u strasnoj vezi, ali svakako možete tokom dana ostvariti veoma interesantne momente. Stvari se zagrevaju, spremite se!.

 

Blizanci

Uzbuđenje, entuzijazam i jasan cilj obasjaće današnji dan. Pitaćete se svakako odake vam sve to, jer se ništa nije promenilo od juče. Nemojte gubiti vreme na takva razmišljanja samo prigrlite sve to što vam zvezde nude. Započnite projekat. Uzmite časove ili idite na trenig. Ovo je dan izazova i treba da ga iskoristite.

 

Pred vama je veoma interesantan dan kada je ljubav u pitanju. Najverovatnije da se neće sve vrteti oko vas, već oko osobe koja vam se sviđa (ili trenutnog partnera). Uglavnom gubite interes kada vam se ne poklanja dovoljno pažnje, ali danas bi mogao biti izutetak. Ovo je dan kada ćete uživati u pažnji poklonjenoj partneru.

 

Rak

Informacija koju ćete dobiti od prijatelja mogla bi vas danas preorijentisati na sasvim drugi cilj. Imate dosta ideja u vezi nekog projekta koji želite da preuzmete, te iskoristite današnju energiju i sagledajte ga iz svih uglova. Šta god da radite, pre nego što započnete saznajte šta vam je sve potrebno. Postoji verovatnoća da izgubite vreme trčeći sa jednog mesta na drugo tražeći neophodne informacije.

 

Danas ćete poklanjati pažnje partneru više nego obično. Želite da budete sigurni da on-ona zna šta osećate, i u tom smislu morate biti direktniji. Nije samo poklon dovoljan. Ponekad je dovoljno samo da pokažete nežnost i poštovanje prema partneru. Imajte to na umu!

 

Lav

Zvezde vam donose promene danas. Moguće je da ćete sresti nekog sasvim novog ili se videti sa nekim koga niste videli jako dugo, ko će vam ponuditi šansu da promenite karijeru. Ili, možda vam postane jasno da biste trebali da unovčite svoj hobi i krenete u biznis. Šta god da bude u pitanju, ovo je dan kada treba da nastavite da idete napred, čak i ako imate nekih nedoumica. Iskoristite ono što ste postigli i preuzmite prednost.

 

Danas pažljivo slušajte šta vam govori trenutni ili potencijalni partner. Uglavnom ste vi onaj koji voli da priča priče, sa svim svojim oštroumnim komentarima. Međutim, obratite pažnju i uvidećete da se ono što on-ona govori ne poklapa sa onim što misli. Moraćete čitati između redova……

 

 

Devica

Danas ćete biti posebno emotivni. Reagovaćete burno na sve što vam se kaže ili što vidite. Duhovno ste veoma motivisani i želite da saznate što više o svetu koji vas okružuje. Ako ste vernik napravite plan jednog hodočašća na koje želite da odete već duže vreme.

 

Danas biste mogli sresti nekog ko vas privlači, ali ne dovoljno da biste razmišljali o njemu-njoj kao o partneru. Možete razviti jedno lepo prijateljstvo i zadržati se na tome ili je moguće da oboje poželite da budete više od toga. Sve će zavisiti od vas, te preispitajte svoje osećanja.

….NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2