HOROSKOP ZA SREDU – Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati

HOROSKOP ZA SREDU – Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati

23 јуна, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Moguće je da imate prilično slobodan i opušten dan ispred sebe. Posao ne bi trebao da vas opterećuje sada. Pred vama je dan u kojem ćete imati vremena za neki hobi iz ljubavi.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode. Važno je da svakodnevno unosite dovoljno tečnosti kako bi ostali zdravi. Potrudite se da dan za danom eliminišete loše, a stvarate dobre navike.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje statističkim poslovima ili za anliziranje trenutne poslovne situacije. Možete da očekujete da ćete uspeti da obavite sve zadatke koji su vam povereni danas.

LJUBAV: Imaćete priliku da voljenoj osobi otvoreno pokažete neke svoje misli i emocije, a njena reakcija će biti bolja nego što očekujete. Pred vama je dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom bi mogli da vas zadese u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da uz adekvatnu terapiju stabilizujete probleme.

 

STRELAC

POSAO: Iako imate prilično nejasno stanje na polju posla, tokom ovog dana će se dosta toga definisati i iskristalisati. Važno je

LJUBAV: Moguće su nesuglasice između vas i partnera. Imate utisak, ponekad, da su vam životi krenuli u sasvim drugačijim pravcima. Moguće je da ćete se uskoro i razdvojiti.

ZDRAVLJE: Problemi zbog pada imuniteta su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni brojnim smetnjama na ovom polju. Preporuka je da povedete više računa o svojim navikama.

 

JARAC

POSAO: Nemojte da se oslanjate na druge ljude danas jer vam to sada može doneti više štete nego koristi. Potrudite se da najvažnije poslove ipak obavite sasvim sami.

LJUBAV: Očekujete mnogo od veze koja je na samom početku. Pustite da neke stvari idu spontano, pokušajte da ne planirate previše unapred. Ljubav ipak ne može da se predvidi.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Osećate se generalno dobro i sve je uredu. Možete da očekujete povoljan dan bez većih trzavica na ovom planu. Zadovoljni ste sobom.

 

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, nove komplikacije vam dolaze danas. Potrudite se da budete spremni na sve moguće razvoje događaja. Uvek imajte neki rezervni plan u glavi.

LJUBAV: Moguće su svađe sa voljenom osobom. Ukoliko ste tek na opočetku veze, može veoma lako doći do prekida. Postoje neke stvari preko kojih ne možete da pređete.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je prilično osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

 

RIBE

POSAO: U komunikaciji sa poslovnim okruženjem veoma lako dolazite do problema. Nije sve onako kako biste voleli da bude. Važno je da prihvatite realnost koja vas okružuje.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam veoma otvoreno pokazati svoje interesovanje. Ako imate partnera, moguće je da ćete imati udvarača koji nudi tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi. Možete da budete skloni nekim manjim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Generalno vam se preporučuje da budete jako oprezni.

Стране: 1 2