HOROSKOP ZA SREDU – Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati

HOROSKOP ZA SREDU – Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati

23 јуна, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete posao koji će se na duže staze pokazati kao veoma profitabilan. Spremni ste da date sve od sebe kako bi na ovom polju nešto postigli.

LJUBAV: Ako već imate partnera dobar vam je dan za komunikaciju i strast. Slobodni Ovnovi lako sklapaju nova poznanstva. Spremni ste da otvorenije flertujete i da pokazujete svoje namere.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Potrudite se da povedete računa o tome da unosite dovoljno tečnosti. Oko svega se posavetujte sa lekarom specijalistom. Idite na redovne kontrole.

 

BIK

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa poslovnim partnerom sa kojim nemate baš isto mišljenje o svemu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, za sada vam to ide malo teže.

LJUBAV: Želite da osvojite osobu koja vam se dopada ali niste sigurni da li je ona slobodna. Želite da se uverite u to. Imate sreće pa će zajednički prijatelji izaći u susret sa informacijama.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi pa možete da budete skloni prehladi kao i problemima sa disajnim putevima. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom.

 

 

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste očekivali pokretanje novog poslovnog projekta tokom današnjeg dana, bićete zadovoljni. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom planu.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom napreduje i imate utisak da ćete veoma uskoro doći do braka i ostvarenja zajednice. Pred vama je povoljan period za promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam malo jača ishrana. Potrudite se da svom telu obezbedite neophodan unos vitamina, minerala, proteina i svih hranljivih sastojaka. Ne iscrpljujte se rigoroznim dijetama.

 

RAK

POSAO: Današnji dan može da bude ključan za razvoj poslovne situacije kod vas. Pazite kako ćete igrati sa kartama koje su vam podeljene. Važno je da budete dovoljno taktični.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu koja za sada ne pokazuje emocije prema vama. Ipak, nećete tako lako odustati od nje. Spremni ste da se posvetite tome da osvojite njeno srce.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj, moguće je da ćete biti skloni problemima sa vidom u narednom periodu. Generalno vam je osetljiv predeo čela i glave.

 

LAV

POSAO: Važno vam je da ne odustajete ako želite da ostvarite uspeh koji ste očekivali. Potrudite se da budete uporniji. Strpljenje će vam se isplatiti ali morate isterati neke stvari do kraja.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu danas će se komunikacija sa njom pokrenuti u dosta boljem pravcu. Možete generalno da očekujete ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Vreme je da se više posvetite sebi i da nađete vremena za sebe. Ponekad vam je potrebno malo samoće kako bi se regenerisali…

 

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste očekivali pomoć sa bilo čije strane bićete zadovoljni. Konačno nećete morati sve da radite sami. Današnji dan vam je povoljan da nađete pravog saradnika.

LJUBAV: Flertujete sa osobom koja vas je potpuno osvojila svojom pojavom. Čekate priliku za neki konkretniji korak ka njoj. Spremni ste da joj otvoreno pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja danas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Smireni ste i znate šta možete da očekujete od sebe ali i od sveta oko sebe.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2