LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. JUNA 2020. godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. JUNA 2020. godine

15 јуна, 2020 Off By ludarito

Ovan

Iako vi lično smatrate da to nije tako – definitivno niste u pravu po svim pitanjima u svojim emotivnim relacijama. Samo što vam to niko ne može dokazati. Dalje – partnerove pozitivne strane samo povremeno primećujete, a u oči vas bode samo ono kada se druga strana ponaša zahtevno i teško. Ta vam ponašanja ne prijaju ni malo. Razmislite da li je vaš način funkcionisanja u emotivnom odnosu u ovom periodu ispravan…..I da, naravno – ne tražite hleba preko pogače, jer verovali ili ne – to vam se može obiti o glavu. Slobodni – vama je super, bilo da ste u tajnoj priči ili u „javnim“ muvanjima. Ili i u jednom i u drugom paralelno. Kad vam se može da sedite na više stolica, pa što ne biste?

Bik

Slobodni neka navale na druženja i izlaske jer se u ovim segmentima krije potencijal za jednu jaku i stabilnu ljubavnu dogodovštinu. Takođe – ako vas neko koga dosta dugo poznajete pozove na „čašicu razgovora“ i druženje – prihvatite, a nemojte biti iznenađeni ukoliko ova osoba pokrene i neka druga pitanja….Još nešto – bivši partneri sa kojima čak nemate nikakav kontakt – takođe su aktuelni u ovoj sedmici….možda vam neka maca dođe na vratanca….Oni koji su u vezama i brakovima – partner mnogo priča uglavnom ni o čemu, a vi mnogo ćutite. Verovatno oboje na taj način prikrivate neki problem koji postoji u odnosu, a koji sada niste spremni da iznosite na dnevni red….

 

 

Blizanci

Ništa vama nije jasno kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju. Jedino što primećujete jeste da se nekako mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja i da je zajedničkih momenata malo. Zbog svega možete ponekad burnije reagovati ili svojim ponašanjem dodatno iritirati osobu koju volite. U ovoj nedelji vam se savetuje da sva iole bitna pitanja odložite za neki bolji trenutak. Slobodni Blizanci – vi sve započnete baš kako treba – malo šarmom, malo inicijativom – zainteresujete osobu preko puta vas…a onda kao da odustanete, dignete ruke ili se povučete baš onda kada biste trebali da krenete u „napad“…Svojim ponašanjima definitivno zbunjujete one koji su za vas zainteresovani.

Rak

Realno gledano, malo je verovatno da trenutno postoji neki iole ozbiljniji problem između vas i emotivnog partnera. No, vi to kao da ne primećujete u potpunosti, kao da tražite razlog za nesigurnost i pumpate svoje strahove iz dana u dan. Stoji da neka pitanja između vas dvoje još uvek nisu definisana u potpunosti i da postoji neizvesnost, ali ovde morate dozvoliti vremenu da sredi situaciju i da svoj sud. Vi se u međuvremenu potrudite da ne raspirujete nemire u sebi. Slobodni Rakovi – neko vas je dotakao i zainteresovao više nego što želite i sami sebi da priznate. Ukoliko se samo neke kockice poklope, a to je više nego izvesno ove sedmice – ulazite u novu ljubavnu priču koja obećava….

Lav

Emotivni ili bračni partner je trenutno okrenut svojim prioritetima, a vi niste voljni da budete razumni i popustljivi. Zahtevate dovoljno pažnje i vremena, a to je sada drugoj strani maltene pa nemoguće da izvede. Može doći do zahlađenja između vas dvoje koje bi se raskravilo tek pred kraj sedmice. Sada bi bilo najbolje da izbegnete ove situacije tako što biste se vi okrenuli nečemu što vas interesuje – najpre intenzivnijem druženju sa prijateljima i pustili partnera da završi sa obavezama koje su mu nad glavom. Slobodni Lavovi – intenzivnije društvene aktivnosti mogle bi doneti u vašu blizinu osobu sa kojom bi strasti proradile. Pustite da se stvari dešavaju same od sebe i uživajte.

 

Devica

Iako će izgledati kao da je odnos sa partnerom uravnotežen i stabilan, vrlo brzo će se pokazati i to na sitnicama – da vas dvoje još uvek niste prevazišli naporan period koji je aktuelan niti pronašli prava rešenja za stabilizaciju veze. Neke neizgovorene reči, neke sitne laži i pokušaji manipulacije – koliko god delovali bezazleno – jako utiču na destabilizaciju i trenutno stanje sa voljenom osobom. Slobodne Device – strasti su prisutne to svakako stoji, ali u ovoj nedelji mogu se dogoditi i emotivni pomaci na bolje. Neko će pronaći pravi način da vam se podvuče pod kožu. I u tome nema ničega lošeg….

...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2