LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16. JUN 2020. GODINE.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16. JUN 2020. GODINE.

15 јуна, 2020 Off By botanika
OVAN Možda ćete se osećati pomalo zanemarena danas, ali to je zato što Vaš emotivni partner ima previše obaveza. Morate ga razumeti i biti uz njega u ovim trenucima kao što je i on uvek bio uz Vas. Generalno, Vaš ljubavni odnos nije nimalo loš. Slažete se skoro u svemu i divno je Vapij okolini koja Vas gžvidi srećne. Ovnovi koji su i dalje slobodni, mogu se nadati nekoj novoj romansi uskoro, a danas je taj dan kada će je upoznati.

BIK Mali konflikti sa voljenom osobom će obeležiti ovaj dan, iako ste vi par koji zaista retko ulazi u iste… Dobro se držite i gledajte da propustite malo, nemojte uvek biti toliko tvrdoglavi. Bikovi koji i dalje nisu u emotivnim vezama ovih dana definitivno nemaju sreće u ljubavi. Možda je problem u Vama, previše ste zatvoreni nakon duže veze. Budite malo komunikativniji i počnite da izlazite sa prijateljima ili kolegama.

BLIZANCI Dosta ste ljubomorni i to previše negativno utiče na Vaš ljubavni život. Opustite se malo i razmislite koliko poverenja imate u osobu pored Vas. Svađe nisu prisutne danas ali niste nešto ni komunikativniji sa voljenom osobom. Potrebno Vam je više zajedničkog vremena, obezbedite isto. Slobodni Blizanci se osećaju pomalo usamljeno, iako dosta osoba mašta o Vama niste preterano zainteresovani za nove romanse trenutno. Pronađite se u nekim od hobija, to će Vas opustiti.

RAK Nemate puno sreće da u isto vreme imate dobar posao i budete zaljubljeni. Jednostavno je trenutno tako ali strpite se. Doći će neki bolji dani… Rakovi koji su ipak u srećnim vezama ili braku, današnji dan ćete provesti mirno i osećaćete se voljeno kao i poslednjih par danaa. Sve probleme ste izgladili, ipak je ljubav kod Vas pobedila kao i uvek.

LAV Ukoliko ste u vezi ili braku sa jednim od zemljanih znakova, ne grešite ukoliko stojite pri stavu da trebate učvrstiti Vašu vezu… Nemate većih problema u ljubavnom odnosu ali su neki sitni problemčići ipak prisutni. Slobodni Lavovi nikad više sreće niste imali nego danas! Konačno će Vas primetiti osoba koja Vam se dopada već izvesno vreme… Srećno!

DEVICA Parner Vam i dalje ne prašta uvrede koje ste mu uputili proteklih par dana… Pokušajte da izgladite odnos u toku današnjeg dana. Morate biti svesni onoga što ste učinili kao i posledica koje Vam slede. Slobodne Device, obratite danas pažnju na jednog Jarca. Mota se već neko vreme oko Vas, a i Vi niste totalno ravnodušni. Kombinavija ta dva znaka može biti i te kako vatrena! Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2