DNEVNI HOROSKOP ZA 16 .JUN 2020.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16 .JUN 2020.

15 јуна, 2020 Off By botanika

OVAN Ne ulazite u nepotrebne rasprave na poslu danas. Budite zahvalni ljudima koji su Vas naučili poslu jer bez njih ne bi bili ti gde i jeste trenutno. Na ljubavnom planu je konačno sve mirno i stabilno, lepo popodne Vas očekuje sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi, više sreće nekog drugog dana. Zdravstveno se osećate odlično.

BIK U manjem ste zaostatka sa obavezama na poslu i sami shvatate da ste u poslednje vreme dosta lenji, to bi pod hitno trebali da promenite… Pokušavate da dođete do osobe koja Vam je u prošlosti dosta značila, verovatno jer se trenutno osećate pomalo usamljeno. Nemojte dozvoliti da se u takvim trenucima predajate bilo kome. Ukoliko ste u srećnom braku ili vezi, ovaj dan je lep za Vas. Manji problemi sa varenjem su prisutni.

 

BLIZANCI Pokušajte danas da budete skoncentrisani na ono u čemu ste najbolji, a to je posao kojim se bavite. Morate neke privatne probleme ostaviti po strani. Na ljubavnom planu ste malo rasejani, prisutno je dosta ljubomore sa partnerove strane i o tome pod hitno trebate porazgovarati. Blizanci koji su i dalje slobodni, neće još zadugo to i ostati. Smeši Vam se nova romansa. Zdravlje Vam je na zavidnom nivou.

RAK Morate se malo više posvetiti poslu kojim se bavite jer Vam saradnici zameraju to što Vas apsolutno nije briga za napredovanje u istom. Bi ste osoba koja je došla ti da obavi šta ima i vraća se svom privatnom životu, što ponekad nije baš najbolje. Imate potrebu za izlivom emocija prema voljenoj osobi ali kao da Vam ona trenutno to ne dopušta… Ili ne ume da sasluša to kako biste Vi voleli. Ukoliko ste i dalje slobodni, budite malo uporniji kada je u pitanju osoba koja Vam se dopada. Manji problemi sa pritiskom su mogući. Posetite lekara.

LAV Niste ni svesni koliko ste do sada uspeli, ili Vama to ipak nikada nije dovoljno. U svemu želite da budete prvi i najbolji, što Važ i te kako polazi za rukom. Vi ste jednostavno jedan vrlo ambiciozan znak. Svaka čast…. Vaš ljubavni život je nekad pomalo surov prema Vama, danas uvušate da ne možete puno toga da promenite osim da se pomirite sa svojom sudbinom. To je nekad možda i najbolje rešenje… Ne ulazite u konflikte danas ukoliko ste ipak u srećnoj vezi ili braku. Zdravlje Vam je stabilno.

 

DEVICA Odlično finansijsko stanje trenutno, imali ste puno posla ovih dana ali sve to Vam se i te kako isplatilo. Manje nesuglasice sa saradnicima su moguće danas… Na polju ljubavi je bar sve pod Vašom kontrolom, partner Vam je maksimalno privržen i i dalje se osećate pored njega izuzetno voljeno. Lepo veče da voljenom osobom je pred Vama… Opustite se, uživajte i prepustite… Što se zdravlja tiče, postoje manji problemi sa varenjem. Potrudite se da jedete više povrća i voća. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2