Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2020.

OVAN

Možete vas obradovati susret sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan. Nemojte se previše nervirati ako vas jedan Lav bude ignorisao ili ako jedna dama sa kojom odavno želite ne samo da radite nego i da sarađujete na nekom značajnom projektu. Bice vremena za vas uskoro.

BIK

Danas ste ljubazni, predusretljivi i komunikativni. Osećate se sposobnim za neku novu vezu ili priželjkujete pomirenje sa nekim ko vam je nekada bio drag. Vrlo ste romantični i dobro raspoloženi, posebno ako ste u vezi sa partnerom koji ne očekuje od vas nemoguće.

BLIZANCI

Želite da date na znanje jednom Raku ili Biku da ste im uvek na raspolaganju i da mogu da od vas očekuju bilo koju vrstu usluge. Nastavite da pokazujete plemenit deo svoje prirode, partnerki se to dopada.

RAK

Ne obazirite se na ono što priča jedna Vodolija ako znate da neće ništa uraditi po nekom za vas veoma bitnom pitanju. Moguće da ćete se naći u priličnoj nedoumici kada se radi o Strelcu ili Ribama sa kojim možete lako da nađete zajednički jezik.

LAV
Očigledno ne znate šta hoćete, ponašate se potpuno neočekivano i za vas samog i za partnera. Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno i može da donese stres. Zato dobro pripazite.

DEVICA

Lav želi da se sa vama sretne da biste razgovarali o nečemu što se tiče vaših odnosa sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedan Rak bude pomalo ignorisao.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 


VAGA

Nekome je stalo da privuče vašu pažnju. Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja je drugačija od vas i vi ćete naći način da se sretnete negde na javnom mestu sa jednom Vodolijom ili sa nekim Ovnom.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste u sebe jer slušate druge. Neko iz vaše porodice ima velikog uticaja na vaše odluke, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Ako se budete poverili kolegi, daće vam je koristan savet.

STRELAC

Dan vam donosi nervozu i napetost ali ipak imate šanse da budete u centru pažnje što je vama veoma bitno. Verujete da ste na pravom putu da osvojtie naklonost jednog Bika. Želite da objasnite nešto osobi koju dugo niste sreli.

JARAC

Današnji dan vam može doneti susret sa nekim ko vam je simpatičan ali ne osećate ništa više prema toj osobi. Dobićete mogućnost izlaska u neko veće društvo gde očekujete da se lepo provedete u društvu umetnika.

VODOLIJA

Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje. Nemojte ulaziti u situaciju u kojoj se inače ne snalazite bilo da ste skloni svađama. Dobijate vest od osobe koja vam je izuzetno draga.

RIBE

Dan je izuzetno povoljan za ljubavne sastanke, ali samo ako zadržite potpunu intimnost i ne izlazite u javnost. Dan je izuzetno povoljan za žene, dok se muškarcima preporučuje da pokažu svu dubinu svoje ličnosti. Danas bi bilo dobro da budete rukovodjeni svojom intuicijom.

Exit mobile version