LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2020.

10 јуна, 2020 Off By botanika

VAGA

Nekome je stalo da privuče vašu pažnju. Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja je drugačija od vas i vi ćete naći način da se sretnete negde na javnom mestu sa jednom Vodolijom ili sa nekim Ovnom.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste u sebe jer slušate druge. Neko iz vaše porodice ima velikog uticaja na vaše odluke, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Ako se budete poverili kolegi, daće vam je koristan savet.

STRELAC

Dan vam donosi nervozu i napetost ali ipak imate šanse da budete u centru pažnje što je vama veoma bitno. Verujete da ste na pravom putu da osvojtie naklonost jednog Bika. Želite da objasnite nešto osobi koju dugo niste sreli.

JARAC

Današnji dan vam može doneti susret sa nekim ko vam je simpatičan ali ne osećate ništa više prema toj osobi. Dobićete mogućnost izlaska u neko veće društvo gde očekujete da se lepo provedete u društvu umetnika.

VODOLIJA

Ne samo da ima najverovatnije probleme u vezi sa poslom, nego nije siguran ni kako da se postavi prema vama pošto svači čas menjate raspoloženje. Nemojte ulaziti u situaciju u kojoj se inače ne snalazite bilo da ste skloni svađama. Dobijate vest od osobe koja vam je izuzetno draga.

RIBE

Dan je izuzetno povoljan za ljubavne sastanke, ali samo ako zadržite potpunu intimnost i ne izlazite u javnost. Dan je izuzetno povoljan za žene, dok se muškarcima preporučuje da pokažu svu dubinu svoje ličnosti. Danas bi bilo dobro da budete rukovodjeni svojom intuicijom.

Стране: 1 2