LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11. JUN 2020.

10 јуна, 2020 Off By botanika

OVAN

Možete vas obradovati susret sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan. Nemojte se previše nervirati ako vas jedan Lav bude ignorisao ili ako jedna dama sa kojom odavno želite ne samo da radite nego i da sarađujete na nekom značajnom projektu. Bice vremena za vas uskoro.

BIK

Danas ste ljubazni, predusretljivi i komunikativni. Osećate se sposobnim za neku novu vezu ili priželjkujete pomirenje sa nekim ko vam je nekada bio drag. Vrlo ste romantični i dobro raspoloženi, posebno ako ste u vezi sa partnerom koji ne očekuje od vas nemoguće.

BLIZANCI

Želite da date na znanje jednom Raku ili Biku da ste im uvek na raspolaganju i da mogu da od vas očekuju bilo koju vrstu usluge. Nastavite da pokazujete plemenit deo svoje prirode, partnerki se to dopada.

RAK

Ne obazirite se na ono što priča jedna Vodolija ako znate da neće ništa uraditi po nekom za vas veoma bitnom pitanju. Moguće da ćete se naći u priličnoj nedoumici kada se radi o Strelcu ili Ribama sa kojim možete lako da nađete zajednički jezik.

LAV
Očigledno ne znate šta hoćete, ponašate se potpuno neočekivano i za vas samog i za partnera. Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno i može da donese stres. Zato dobro pripazite.

DEVICA

Lav želi da se sa vama sretne da biste razgovarali o nečemu što se tiče vaših odnosa sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedan Rak bude pomalo ignorisao.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2