LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP  OD 01 – 07. JUNA 2020.GODINE

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 01 – 07. JUNA 2020.GODINE

31 маја, 2020 Off By ludarito

Ovan

Ljubav

Ove sedmice može donekle podići tenziju u porodično – bračnim relacijama kod Ovnova. Potrebno je više tolerantnosti Iako ćete smatrati da partner preteruje u nekim svojim ponašanjima I stavovima. Potrudite se da varnica rasprava ne ide od strane vas, jer zbog retrogradnosti vašeg vladara Marsa, ušli ste u period zvan « ko se mača lati, od mača i strada ». Neki put je bolje prećutati ili sačekati pogodan momenat kada glave nisu toliko usijane, pa tek onda izneti svoje mišljenje, a naročito primedbe. Slobodni Ovnovi – sve će se vrteti oko strasti, oko ludila u glavi, oko uživanja bez kraja I konca. A ljubav, ona prava? Pa, možda je I ona tu negde, ali tek treba da izađe na videlo…..

 

Bik

Ljubav

Em odnos sa partnerom nije blistav ni malo ovih dana, em se pred Bikovima otvaraju mnoga, nova I stara ljubavna iskušenja. Lako možete poželeti da pobegnete od situacije sa voljenom osobom tako što ćete se uplesti u neko flertovanjce (ili mnogo više od toga) u ovoj sedmici. Da ste primećeni od strane suprotnog pola – ma jeste, svakako! Jednim delom će vam to jako imponovati I goditi, a drugim – moguće je da nećete nekom slatkom iskušenju uspeti da odolite….Što se tiče onih koji su usamljeni, kod vas dešavanja idu na dve strane. Ili svojom prezahtevnošću I previše strogim kriterijumima rasterujete udvarače….ili ćete se toliko zagrejati I zapaliti za nekog da će vam biti sasvim svejedno da li je ta osoba slobodna ili ne.

 

Blizanci

Ljubav

Već vam je dosadilo da se konstantno nervirate oko nekih situacija sa partnerom. Može doći do žučne svađe sredinom sedmice, a onda ćete odlučiti da okrenete novi list i da se potpuno posvetite samo sebi. Više se nećete truditi da se uklapate, da popuštate ili da se do u beskonačnost nastavljate i nadgovarate – pronaći ćete izduvni ventil u drugim ljudima – u kontaktu sa prijateljima opuštaćete mozak i rasterećivati se. Slobodni Blizanci – kontakt sa nekim koga već izvesno vreme simpatišete može se bukvalno preko noći pojačati i odvesti vas u pravcu uzbudljivih dešavanja. Budite tokom ovog perioda u pokretu, češće izlazite, jer imate mogućnosti novog poznanstva i početka vrlo strasne i burne veze.

 

Rak

Ljubav

Sunce u vašem znaku a pun Mesec u polju partnerstava govore o potenciranju na raspravama I nekoj vrsti kulminacije napornog perioda koji imate u svojim emotivnim ili bračnim vezama. Razum kaže jedno, osećanja kažu drugo I trenutno je vrlo teško ta dva usaglasiti. Ponekad ćete imati osećaj da se vi I voljena osoba stalno vrtite u krug, non stop se vraćajući na pitanja koja već duže vreme ne uspevate da rešite. Ukoliko ste slobodni, moguće je da I dalje ne možete da “iščistite” iz sistema neku bivšu ljubav ili da vam se vraćaju osobe sa kojima ste nekada bili u ljubavnoj vezi. Teško je da se sada može pojaviti nešto novo, a kvalitetno, u smislu da biste mogli da ostvarite stabilan I dugotrajan odnos sa ovom osobom.

Lav

Ljubav

Ova će sedmica samo donekle ublažiti probleme u partnerskim odnosima. Mars u polju partnerstava kreće unazad, a Venera u vašem znaku pravi kvadrat sa Jupiterom, pa ćete I vi I voljena osoba vrlo često biti tanki sa živcima I podbadati jedno drugo. U ovom periodu bi bilo dobro umeti zaustaviti se I staviti zajedništvo na prvo mesto, a ne lične interese. Koliko ćete u tome I vi I vaše voljeno biće uspeti, to ćemo tek videti….Ukoliko ste slobodni, odličan je momenat da uđete u novu emotivnu priču koja će biti vrlo strasna I burna. Uživate u pažnji suprotnog pola, ali će neko itekako uspeti da vam se podvuče pod kožu. No, neki Lavovi se mogu “saplesti” I na osobu koja im se vraća u život, staru ljubav……..

 

Devica

Ljubav

Sada su I Venera I Merkur u vašem polju tajni I sigurno je da će I zauzete, ali I slobodne Device staviti na velika iskušenja. Naime, slobodnima može da se pojavi osoba u koju su nekada jako bili zaljubljeni, a koja je trenutno u emotivnoj priči, što vas teško da će sprečiti da pokušate da je osvojite. No, postoje I one Device koje su na sve prošlosti stavile tačku, I koje će ovu sedmicu iskoristiti na drugačiji način – na dobar provod u društvu prijatelja, gde se mogu na brzaka smuvati sa nekim. E sad, što se zauzetih tiče I tih iskušenja koje će im bukvalno “mahati” pred nosom – pa, više je nego izvesno da neki od vas neće uspeti da odole. Itekako je moguć ulazak u tajnu avanturu, koja će krenuti vrlo strasno I burno.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2