LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2020.

8 маја, 2020 Off By botanika

 

VAGA
Imate način da ubedite vodoliju u svoje dobre namere i verovatno će vam poverovati jer to želi. Niste načisto da li da imate poverenja u partnera ili i dalje mislite da se pretvara da bi vam udvoljio. Prilično ste neraspoloženi jer se neka situacija ne odvja kako ste planirali.

 

ŠKORPIJA
Moguća je romansa sa nekim ko nije slobodan. Trudite se da nađete način da uverite osobu koja vam je draga da može da ima poverenja u vas čak iako ni vi sami ne znate šta hoćete. Nemojte se previše oslanjati na mišljenje Vodolije koja može biti grubo iskrena.

 

STRELAC
Ostajete dosledni sebi i trudite se da nađeta najbolji način kako da uverite nekog ko vam je drag da treba da vam pruži još jednu šansu. Nemojte oklevati kada se radi o vezi sa Blizancima čak iako niste sigurni da su raskinuli prethodnu vezu.

 

JARAC
Veoma vam je važno da kontrolišete emocije i da se postavite kako treba prema partneru da bi mu dali na znanje šta od njega očekujete. Ipak, nemojte osećanja stavljati u drugi plan ako vam nije u vezi sve potaman. Možete naći način da se čujete sa jednim Lavom.

 

VODOLIJA
Očekujete poziv jedne Vage koja živi u inostranstvu ili često putuje. Nekome je bitno da sa vama uspostavi dobru komuniakciju. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti u vezi sa jednim Bikom ili nekom Škorpijom.

 

RIBE
Nemate previše nade da će jedna veza do koje vam je stalo moći da se natavi posle duže pauze. Osoba koja vam se dopada zna dobro šta vama smete kod nje i nije spremna da se menja a vi i dalje niste spremni da to tolerišete ali vam je ona ipak veoma draga.

Стране: 1 2