LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2020.

8 маја, 2020 Off By botanika

OVAN
Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koju viđate na nekom putu i to će vam poći za rukom ali ishod je neizvestan jer ona može, naročito ako se radi o vodenom znaku da promeni svoj stav i da vam ne izađe u susret u vez sa nečim veoma bitnim.

 

BIK
Očekujete razumevanje od nekog ko je bio prema vama prilično netaktičan i vi ma koliko da ste tu osobu uveravali u svoju naklonost niste ništa postigli. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa Lavom samo zato što je nervozan.

 

BLIZANCI
Preterano ste naivni i velikodušni prema onima koji to ne zaslužuju. Bilo bi bolje da se orijentišete ka onima koji zaslužuju vašu pažnj i poverenje. Moguć je poziv od Lava koji vas naročito ne zanima.

 

RAK
Vodolija želi da vas uveri da treba da imate poverenja u nju ali vi ste prilično sigurni u svoj stav i daćete joj na znanje da nemate nameru da se sa njom objašnjavate oko nečega što nikada niste bili u stanju da rešite. Ako ste od nedavnao u vezi, moguća je rasprava.

 

LAV
Trudite se da budete ljubazni prema Vagi ili Strelcu i ako budete našli zajedničku temu ili ako budete organizovali neki izlazak moguće da ćete izbeći raspravu po pitanju novca, naročito ako ste duže vreme zajedno ili ste u braku.

 

DEVICA
Nemojte se raspravljati sa jednom Vodoljom koja nemam mnogo sluha za vas i koja nije spremna da vam učini ni najmanju uslugu ako to podrazumeva da bi morala da se nečega odrekne ili da drugačije organizuje svoje vreme. Moguć susret sa Jarcem koji vam se dopada.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2