LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020.

8 маја, 2020 Off By botanika

VAGA
Imate jako osećanje posesivnosti kada je u pitanju osoba na koju računate i koja je već adala na znanje da je spremna da savama edovno izlazi ili ste u vezi sa osobom koja povremeno boravi u inostranstvu ali kada se sretnete ponašate se kao da ste u ljubanoj vezi.

ŠKORPIJA
Svesni ste da veza sa jednom Vodolijom koja nije slobodna nema mnogo šanse da uspe naročito ako vam se tek povremeno javi. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema stalnom partneru koji pokazuje interesovanje za vašu karijeru.

STRELAC
Na intenzitet vaših emocija ne utiče toliko ponašanje partnera koliko opšta atmosfera u kojoj se nalazite. Moguće da vam se dopada osoba sa kojom niste uvek mogli da se o svemu dogovorite ali ipak vezuju vas dugogodišnje uspomene ili nešto što vam ne dozvoljava da ga zaboravite.

JARAC
Postoji mogućnost da se sretnete sa Rakom ili Bikom koji vas čine nestrpljivim jer niste sigurni kako treba da se ponšata. Znate kako da rešite problem sa sadašnjim partnerom, naročtio ako pokazuje ljubomoru. Vodolije vas možete smatrati vaoma interesantnim.

VODOLIJA
Menjate raspoloženje svaki čas. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti kada je u pitanju veza sa osobom koja vam je veoma simpatična. Dobićete priliku da se sjajno provedete sa šarmantnom osobom koja često putuje u inostranstvo.

RIBE
Pokušavate da se priviknete na nešto što vam baš u potpunosti i ne odgovara ali bi trebalo da budete mnogo spremniji da ipak u nečemu popustite. Verujete da možete ostvarite dobru vezu sa Rakom i Jarcem a ako ste već u vezi sa nekim od ovih znakova ne raspravlajte se po pitanju novca.

Стране: 1 2