LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020.

8 маја, 2020 Off By botanika

OVAN
Društveni život može biti naglašen i verovatno ćete upoznati osobu koja je spremna da sa vama izlazi redovno. Dobijate vest od nekog ko vam je simpatičan i sa kim uvek uspevate da nađete zajednički jezik. Dobro se osećate u društvu jedne Vodolije.

BIK
Želite da se sretnete sa jednom izuzetno atratktivnom osobom koja je posvećena svojoj karijeri. Moguć je susret sa osobom koja vas fascinira i sa kojom vam je uvek izuzetno prijatno. Ne bi trebalo da se nervirate zbog onog što čujete od jednog Strelca.

BLIZANCI
Moguć je neprijtan razgovor sa jednim Jarcem, Devicom ili Škorpijom. Trebalo bi da se maksimalno posvetite partneru i da mu dopustite da vam objasni zbog čega se prema vama često ponaša nepredvidivo. Imate priliku da budete iskreni a da to ne izazove loše posledice.

RAK
Ne odgovara vam ovaj dan jer podstiče kod vas nezadovoljstvo i trebalo bi da budete mnogo prilagdljivjii kada se radi o ambicioznom partneru ali vama to ne polazi za rukom. Jedna Škorpija s kojom ste nekada bili dobri htela bi da vas vidi.

LAV
Novo poznanstvo ili susret negde potpuno neočekivano može vas prijatno iznenadniti. Imate način da sredite odnose sa osobom koja vam je draga i sa kojom ne uspevate i pored toga da postignete sklad kakav biste želeli.

DEVICA
Na poslu vam se neko udvara, moguće jedan Rak ili neki Jarac. Imate način da regulišete neka pravna pitanja sa bivšim partnerom ili ćete mu dati na znanje da ste spremni na bilo koju vrstu kompromisa radi mira. Planirate zajednički put.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2