LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2020.

6 маја, 2020 Off By botanika

VAGA

Nemate mnogo izbora ako želite da budete srećni sa osobom do koje vam je stalo nego da igrate fer igru i da joj date na znanje na kakvu ste žrtvu spremni. Dobićete vesti o osobi na koju često mislite i to će vas naterati da se zamislite nad svojim postupcima.

 

ŠKORPIJA

Dopada vam se izuzetno atraktivna dama koja ostavlja sjajan utisak i na druge. Ne bi trebalo da se opterećujete onim što se o njoj priča jer su mnogi zavidni što imate pored sebe partnerku sa kojom bi i drugi rado bili. Moguće da vam se dopada umetnica.

 

STRELAC

Ne bi trebalo da se previše upuštate u diskusiju sa nekim koga ne poznajete dovoljno ako želite da ga osvojite. Trudite se da budete fer ili da ostavite utisak da ste fer a u stvari ste prilično nametljivi u svom stavu koji se partnerki ne dopada.

 

JARAC

Verujete da ste na pravom putu da se pomirite sa nekim ko treba da stigne iz inostranstva. Možete naći način kako da regulišete neke obaveze koje imate prema partnerki, naročito ako ste razvedeni.

 

VODOLIJA

Ovo je za vas povoljan dan ako vam se dopada osoba koja je izuzetno atraktivna i ambicozna. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji kada je u pitanju donošenje važnih odluka koje se odnose na zajedničko putovanje u inostranstvo.

 

RIBE

Previše ste aktivni i nametljivi, svesni toga ali se ne menjate. Čini vam se da je to jedini način da opstanete u sadašnoj situaciji, ali nije. Neko će pokušati da vas zavede na rafiniran nači, možda sličan vašem a vi nećete prepoznati da se radi o ljubavnom zavođenju.

Стране: 1 2