LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. MAJ 2020.

5 маја, 2020 Off By ludarito

Vaga

Da li ste sigurni da možete da izađete na kraj sa jednom situacijom? Da li ste vi žrtva načina života koji niste vi odredili ili se previše okrećete ka prošlosti? Neko vam konstantno nabacuje sve više obaveza (na poslu ili u privatnom životu). Nemojte se plašiti da se distancirate od takve situacije. Naučite da kažete „ne“ i sredite život po svome!

Pozicija nebeskih tela danas vam donosi tenziju u trenutnu vezu, pa ćete verovatno i vi i vaš partner provesti dan odvojeni, radeći stvari u kojima uživate isključivo sami. U tome nema ništa loše. Ustvari, ovo je pravi način da se zaželite jedno drugog i nakon toga se volite još više. Zato se opustite i uživajte!

 

Škorpija

„Vremenska prognoza“ za danas je za vas odlična! Bilo bi dobro da malo poradite na svom samopouzdanju, koje je totalno nepotrebno srozano u poslednje vreme. Harizmatični zavodnik u vama mogao bi ponovo da krene u osvajanje! U svakom slučaju nemojte ići predaleko. Sačekajte malo da se stišaju strasti i bićete u stanju jasno da vidite sve pred sobom!

 

Neki poseban uvid imaće danas interesantne efekte na vaš ljubavni život. Verovatno ćete sresti nekoga ko će imati potpuno drugačiji pogled na svet od vas. Ali kroz razgovor, shvatićete koliko je ta osoba interesantna i kako je njen mozak potpuno brilijantan. Bez obzira na konflikte, bićete očarani.

 

Strelac

Danas biste mogli imati malih problema u komunikaciji. Kao da vas nešto konstantno ometa i ne dozvoljava da se koncentrišete. Ne paničite! Nemojte se iznenaditi ako večeras budete u situaciji da sve zaboravite i otputujete na „sedmo nebo“! Sutra ćete sve videti daleko jasnije. Bez sumnje, pred vama je avantura koja vam može promeniti život.

 

Trenutni položaj zvezda donosi plamen ljubavi u vaš život. Romansa je sigurna, samo je pitanje da li ćete imati romatičnu večeru uz sveće ili ćete šetati po mesečini. Šta god da je u pitanju, uživaćete. Zato, obucite se najlepše što imate i zaboravite na sve kočnice. Doživećete nezaboravne nove momente.

 

Jarac

Danas ste obasjani srećom i napretkom. Biće ovo pravo osveženje za vas, nakon sumornog perioda. Biće očigledno da ste doneli ispravne odluke u prošlosti. Ili, još bolje, zaljubili ste se? U svakom slučaju, biće vam daleko laše da komunicirate sa drugima i podelite sa njima svoju sreću. Opustite se jer su pred vama lepa i dobra vremena.

 

Danas ćete naleteti na nerazumevanje okoline po pitanju osobe koja vam se dopada. Položaj planeta je danas takav da treba da sledite svoje srce. Bez obzira što ceo svet misli da ste na različitim talasnim dužinama, pokažite im da je vaša ljubav jača od svega toga.

 

Vodolija

Danas ćete imati jedan jedini cilj: da očarate svoga partnera! Nema razloga da to ne uradite! Svakako, ovo je odličan dan za ljubav. Ali nemojte preuveličavati svoja zavodljiva mala lukavstva. Naime, današnji astralni aspekt ima tendenciju da malo iskrivi vašu percepciju stvari, te se može desiti da vidite takvu sliku i u ogledalu! Budite pažljivi i pažite šta i kako radite.

 

Položaj nebeskih tela je takav da će vam danas omogućiti cvetanje društvenog života i upoznavanje sa ljudima koji su potpuno različiti od vas. Bez obzira na to da li ste u trenutno u vezi ili ne, ovo će vam doneti puno pozitivnih momenata, jer je uvek pravo vreme za proširivanje vidika.

 

Ribe

Danas ste u svom elementu. Kao da je dobra vila uzela svoj štapić i odagnala sve te male poteškoće, koje ste imali poslednjih dana. Uživajte u ovom danu oslobođenom svih briga. Što se tiče vašeg ljubavnog života, pred vama su sjajne mogućnosti. Dobro otvorite oči. Šta god da radite, ne dozvolite da vam promaknu!

 

Ljubav i romansa su trenutno jako apstraktne činjenice za vas, budući da ste okrenuti fizičkim i materijalnim zadovoljstvima. Danas vas zvezde upozoravaju da postoji mogućnost rasprave sa nekim ko ne deli vaše mišljenje. To bi možda mogao biti partner koji želi više pažnje. Cenite njegovu iskrenost i poslušajte ga.

Стране: 1 2