LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. MAJ 2020.

3 маја, 2020 Off By botanika

OVAN

Večernji sati vam mogu doneti interesantnu ponudu za izlazak ili susret sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se snađete u privatnom životu. Takoše, imate mogućnost susreta sa Rakom koji vam je zapao za oko.

 

BIK

Želite da se posvetite poslu koji bi mogao da vam omogući da budete češće u društvu jednog Jarca koji vam imponuje. Dobijate vest od jednog Raka koji će vam dati na znanje da često misli na vas. Moguć je susret na kraćem putu.

 

BLIZANCI

Današnji dan vam može doneti šansu u vezi sa poznanstvom o kome maštate. Trebalo bi da se više angažujete oko jednog Lava ili neke Vodolije. Izbegavajte duple veze, a posebno one koje nastaju na vašem radnom mestu.

 

RAK

Dobićete priliku da se viđate sa jednim Bikom ili Škorpijom. Nekome je stalo da sa vama proširi saradnju. Ne bi trebalo da propustite šansu da iskreno razgovarate sa Devicom. Moguća manja ljubomorna scena.

 

LAV

Dobro se slažete sa Strelcem, Vagom i Ovnom i danas bi trebalo da pokažete više razumevanja za nekog ko vam je veoma drag. Imate način da se u večernjim satima sretnete sa onima koji imaju sjajne ideje u vezi sa izlaskom.

 

DEVICA

Osećate se dobro u društvu Jarca ili Bika. Nekome je veoma bitno da vam da na znanje u čemu grešite kada su u pitanju neke vaše poslovne odluke ali vi na to ne obraćate mnogo pažnje. U večernjim satima moguća je vest od Blizanaca ili od neke druge Device.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2