LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ 2020.

2 маја, 2020 Off By botanika

VAGA

Pokušavate da se dopadnete nekom ko je posvećen karijeri, moguće da se radi o nekom ko je jedno vreme boravio u inostranstvu. Dobijate priliku da se nametnete nekom ko je izuzetno šarmantan i ko vam se dopada.

 

ŠKORPIJA

Verujete da ne možete da se oduprete nekom ko vas na neki način proganja bilo na javi ili u mislima a i ne želite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekom ko vam je veoma drag oko nekih zajedničkih aktivnosti, posebno ako se radi o već planiranom odlasku na put.

 

STRELAC

Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag ali umesto toga možete dobiti neku poruku koja nije baš tako jasna a odnosi se na vaš odnos sa nekim ko vas je više puta iznervirao ili izneverio. Vi ipak imate beskrajno poverenje u osobu sa kojom želite da obnovite komunikaciju.

 

JARAC

Moguća je romansa sa praktičnom osobom koja vam je draga a u poslednje vreme verovatno niste načisto šta ona u stvari misli o vašoj vezi ali ćete se potruditi da joj date na znanje da vam je satlo do nje. Prilično ste svojeglavi ali ne i dovoljno iskreni što nju zbunjuje.

 

VODOLIJA

Želite da obnovite vezu sa nekom damom koja je prilično sigurna u sebe ili je veoma posvećena poslu što dodatno otežava vašu komunikaciju. Pokazujete dobru volju da se vaši odnosi srede ali pitanje da li ona ima poverenja u vas.

 

RIBE

Želite da se sretnete sa jednom veoma atraktivnom damom koja je spremna da sa vam flertuje čak iako zna da niste slobodni. Ako nemate partnerku, dopada vam se verovatno jedna Vaga ili neki Ovan ili ćete imati prilike da ih negde upoznate.

Стране: 1 2