LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ 2020.

2 маја, 2020 Off By nina

OVAN

Nemate razloga da se nervirate ako niste u dobrim odnosima sa Škorpijom i Jarcem jer imate šanse da se pomirite ili da rešite problem. Neko će vam ispričati nešto što se tiče vaše prošlosti. Moguća je romansa sa nekim Strelcem.

 

BIK

Romantična osoba će vam danas praviti društvo i može vam se učiniti da vam u potpunosti odgovara i vi ćete uspeti da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili nekoga ko će vam se svideti na prvi pogled.

 

BLIZANCI

Želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi opterećivala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Strelca. Ne verujte jednoj Devici koja vas je već jednom izneverila. Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.

 

RAK

Razvoj današnje situacije doprinosi boljoj komunikaciji sa nekim koga poznajete preko posla a ko vam je veoma drag i sa kim smatrate da biste mogli imati dobar odnos. Želiite da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno.

 

LAV

Ako ste u vezi sa Jarcem ili Strelcem, situacija će biti utoliko komplikovanija i teža jer oni jednostavno neće shvatati vašu potrebu za mirnom romantičnom vezom. Ako budete mudri i vi ćete potražiti utehu u društvu osobe koja je odavno vaša tiha čežnja.

 

DEVICA

Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Veče donosi neočekivane susrete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2