Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. APRIL 2020.

OVAN

Želite da se dopadnete nekoj veoma interesantnoj osobi koju često viđate na javnim mestima ili je deo umetničkih krugova u koje i vi često zalazite. Moguć je susret sa nekim koga dugo niste videli a poznajete se najverovatnije iz rane mladosti.

 

BIK

Trudite se da budete u dobrim odnosima sa nekim ko vam se dopada ali ne u toj meri da biste mogli sada odmah da uđete u ozbiljnu vezu. Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem koji se odnosi na vašu vezu sa jednim vatrenim ili zemljanim znakom.

 

BLIZANCI

Spremni ste da napravite ustupak ili da napravite prvi korak ka osobi koja vam je draga ali ako imate stalnog partnera a pokušavate da ga napravite ljubomornim to neće doneti nikakvog efekta. Trebalo bi da budete pažljiviji prema Raku ili Škorpiji ako nameravate da se veza nastavi.

 

RAK

Želite da se dopadnete nekom ko nije toliko lojalan ili je prilično nepouzdan ali vas ipak privlači i vi ćete se potruditi da tu osobu osvojite ili da je na na neki način fascinirate. Društveni život vam je veoma sadržajan, naročito ako ste u vezi sa osobom koja ima širok krug prijatelja.

 

LAV

Ne oklevajte kada se radi o rešavanju problema koji se odnosi na zajedničke nekretnine. Trebalo bi da budete mnogo odlučniji u pogledu nalaženja rešenja koje u podjednakoj meri odgovara i vama i vašem partneru.

 

DEVICA

Danas stavljate fokus na emotivne odnose u braku ili sa onima sa kojima ste duže u vezi. Nekome je veoma stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju i ako se radi o novom poznanstvu, verovatno će vam se pružiti prilika da pokažete bolju stranu svoje prirode.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

VAGA

Želite da se sretnete sa kolegom ili sa nekim koga ste upoznali preko posla i shvatićetekoliko vam je ta osoba draga. Nekome ćete dati na znanje da čekate poziv za izlazak. Ako vam se dopadaju jedan Rak ili neki Lav, moraćete da taktizirate da biste ih osvojili.

 

ŠKORPIJA

Verujte da ste na pravom putu kada se radi o vezi sa osobom koju izuzetno cenite i smatrate odanim prijateljem. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima, moguće nekadašnjem partneru koji želi da obnovi vezu.

 

STRELAC

Nekome je stalo da vas osvoji i to će učiniti na prilično konvencionalan način čak i ako se radi o osobi koja je mlada. Veoma ste romantični i mislite na ponudu koju ste dobili od nekog ko vam se odavno dopada. Moguć je početak nove veze ili pomirenje sa nekadašnjim partnerom.

 

JARAC

Ako ste u malo zategnutijim odnosima sa partnerom nego inače a radi se o nekom Biku, Vagi ili Raku, verovatno problem nije nerešiv. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju njegov posao jer je verovatno stres zbog posla uzrok problema.

 

VODOLIJA

Ljubaznošću osvajate osobu koja vam je draga i sa kojom možete lako sa nađete zajednički jezik posebno ako ste slične struke ili ste se upoznali na putu. Ako negde planirate da putujete dobićete priliku da sretnete mnoge interesantne osobe.

 

RIBE

Moguće da vam se dopada osoba koja nije slobodna i koja ne može da sa vama bude u vezi na način na koji biste vi to želeli. Nemojte se previše truditi oko nekog ko to ne zaslužuje iz straha da možda nećete nikog upoznati, upravo vam se ukazuje takva mogućnost.

Exit mobile version