HOROSKOP ZA PETAK – Ako ste već u braku očekuje vas dan pun romantike sa voljenom osobom

HOROSKOP ZA PETAK – Ako ste već u braku očekuje vas dan pun romantike sa voljenom osobom

23 априла, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Izuzetno povoljan dan za novi posao je pred vama. Ako se bavite privatnim biznisom bićete zadovoljni. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite veoma značajan uspeh.

LJUBAV: Imate jako dobar odnos sa vašim partnerom. Ukoliko ste slobodni, jedan Strelac bi mogao da vam pokaže svoje interesovanje. Spremni ste za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme. Možete da očekujete da ćete se tokom ovog dana osećati generalno jako dobro. Pred vama je period u kojem ćete biti bezbrižni.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko budete planirali poslovno putovanje povedite računa da ne dođe do nekih komplikacija na ovom polju. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje sudbinske prepreke.

LJUBAV: Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom koja vam se dopada. Korak po korak, sve ste bliži ostvarenju ljubavne veze sa njom. Zadovoljni ste jer vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prijaće vam bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni okolnostima na ovom polju.

 

STRELAC

POSAO: Dolazi vam poboljšanje na polju finansija. Povoljan je dan za sve ono što ste želeli da ostvarite. Imaćete mogućnost da se posvetite poboljšanju zarade i svom poslu.

LJUBAV: Dobijate pažnju od osobe koja vam se dopada i uživate u tome. Možete da očekujete povoljnu priliku za zbližavanje sa njom. Uskoro vas očekuje šansa za početak veze.

ZDRAVLJE: Poboljšanje na polju zdravlja vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate stabilizaciji zdravstvene situacije.Oko svega što vas brine se posavetujte sa lekarom.

 

JARAC

POSAO: Imate priliku da pokažete svoje umeće. Moguće je da ćete na neki način prenositi svoje znanje na ljude oko sebe. Nije vam problem da sa saradnicima podelite svoje bogato iskustvo.

LJUBAV: Prepuštate se svojim osećanjima i otklanjate sve kočnice pred osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete imati lep dan, romantičnu atmosferu i puno emocija.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke probleme sa varenjem. Pazite šta jedete. Pred vama su poteškoće koje se vezuju za želudačnu kiselinu.

 

VODOLIJA

POSAO: Bićete sasvim rasterećeni. Novih poslovnih problema nema kod vas i zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi malo i uživali.

LJUBAV: Moguće je da odnos sa vašim partnerom nije idealan ali želite da se potrudite da popravite greške iz prošlosti. Važno vam je da kao par ipak opstanete vas dvoje.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da unosite više vode. Važan je dovoljan unos tečnosti kako ne biste dehidrirali. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem.

 

RIBE

POSAO: Niko ne zna kakve planove imate. Rešili ste da svoje poslove držite u tajnosti još neko vreme i da se posvetite njihovoj realizaciji. Vaš je moto da ćutite i radite ne pričate mnogo.

LJUBAV: Moguće je da odnos sa voljenom osobom postaje zategnut i da vam ona zamera da ste preterano okrenuti vašem poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme.

ZDRAVLJE: Očekuje vas faza u kojoj vam noge mogu biti slaba tačka. Pazite se povreda i mogućih uganuća. Bićete podložni problemima sa zglobovima i kostima generalno.

Стране: 1 2